Pin It

Απολυμάνσεις Γέρακας

Απολυμάνσεις 210 603 20 20

Με σχεδόν 30 χρόνια εμπειρίας στην βιομηχανία ελέγχου των παρασίτων, είμαστε μια εταιρεία στην περιοχή του Γέρακα που προσφέρει με υπερηφάνεια υπηρεσίες σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους για απολυμάνσεις των επιβλαβών οργανισμών για τις περιοχές Γέρακα, Παλλήνης, Ανθούσας.

ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΨΥΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΓΑ

ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΨΥΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΓΑ

Με πλήρη προγράμματα απολύμανσης και απεντόμωσης των κατοικιών για τον ελέγχο των παρασίτων, που σχεδιάστηκαν από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και εφαρμόζονται από την ομάδα μας, ελέγχουμε και εξαλείφουμε όλα τα παράσιτα όπως μυρμήγκια, κατσαρίδες, αράχνες, σαρανταποδαρούσες , αρουραίους, ποντίκια, κουνούπια, κοριούς, μυρμήγκια.

Η Απολυμανσεις Γερακα είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση ελέγχου των παρασίτων στην Περιοχή του Γέρακα, της Παλλήνης και της Ανθούσας.

Στην τρέχουσα μορφή μας λειτουργούμε από το 1980 και είμαστε ένας από τις λίγες εταιρίες στην περιοχή του Γέρακα και τις γύρω περιοχές, που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη, των μελών του εμπορικού συνδέσμου των περιοχών, και των κάτοικων πελατών μας.

Για επαγγελματικές λύσεις ελέγχου των παρασίτων στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας, κάντε την πρώτη σας κλήση σε εμάς, και σας διαβεβαιώνουμε για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας από την αρχή.

Οι επαγγελματίες απολυμαντές μας  ειδικεύονται στην αντιμετώπιση των παρασίτων στο σπίτι και στη επιχείρηση,
Σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο και αποδοτικό φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου των αρουραίων, ποντικών, τα έντομα, σφήκες, τους ψύλλους και κοριούς. Η ομάδα μας για την απεντομωση των παρασίτων είναι ελεγκτές είναι πλήρως εκπαιδευμένοι στην ασφαλή χρήση των εντομοκτόνων, ποντικοφάρμακων και τα φυτοφαρμάκων. Παρέχουμε επίσης συμβάσεις παροχής υπηρεσιών για ιδιωτική και εμπορική χρήση για την μονιμη πρόληψη των προβλημάτων με τα παράσιτα.

Απεντόμωση – καταπολέμηση Κοριών

Ο έλεγχος των κοριών απαιτεί χρόνο και υπομονή. Η βιολογία του κοριού το υπαγορεύει αυτό, διότι αναπαράγονται γρήγορα και τα αυγά τους είναι ανθεκτικά σε πολλές μέθοδοι ελέγχου των παρασίτων, τόσο με χημικές όσο και μη χημικέ μεθόδους. Αυτή η σελίδα περιγράφει κάποιες από τις τεχνικές που έχουν βρεθεί να είναι αποτελεσματική ενάντια κοριούς.

απολυμάνσεις γέρακας απολυμάνσεις γέρακας

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – καταπολέμηση για κατσαρίδες

Δεν είστε σίγουροι πώς να απαλλαγείτε από κατσαρίδες; Δεν είσαι μόνος. Οι κατσαρίδες είναι ένα από τα πιο κοινά οικιακά παράσιτα στον κόσμο.

Κατά μέσο όρο, οι κατσαρίδες μπορεί να κυμαίνεται από 15 έως 30 χιλιοστά. Οι τρεις πιο συνηθισμένες κατσαρίδες είναι η γερμανική, η ανατολική και η αμερικανική. Διάφορα είδη κατσαρίδας μπορεί να προσελκύσουν το σπίτι σας για διάφορους λόγους. Γνωρίζοντας το είδος της κατσαρίδας που αντιμετωπίζετε, μπορεί να βοηθήσει στην απόφαση πώς να απαλλαγούμε από αυτές. Για παράδειγμα, η πιο συνηθισμένη κατσαρίδα που βρίσκεται σε εσωτερικούς χώρους είναι η γερμανική κατσαρίδα. Η γερμανική κατσαρίδα προσελκύεται από το νερό. Η μείωση της πρόσβασης σε πηγές νερού στο σπίτι σας μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε την προσβολή από τις κατσαρίδες.

Υπάρχουν πολλές άλλες μέθοδοι πρόληψης, όπως ο καθημερινός καθαρισμός και η σωστή αποθήκευση τροφίμων, για να αποφευχθεί η μόλυνση. Αλλά πώς να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες αφού έχουν ήδη εισέλθει στο σπίτι σας;

Οι κατσαρίδες εισέρχονται σε σπίτια σε αναζήτηση τροφίμων, νερού και καταφυγίου. Αφού μολύνουν μια περιοχή, μπορούν να πολλαπλασιαστούν γρήγορα, θέτοντας σε κίνδυνο την άνεση και την υγεία σας. Είναι σημαντικό να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες πριν από την εμφάνιση μολύνσεων. Οι κατσαρίδες είναι γνωστό ότι μεταφέρουν βακτηρίδια που μπορεί να οδηγήσουν σε τροφική δηλητηρίαση, διάρροια, αλλεργίες και δερματικά εξανθήματα. Σε πολλές περιπτώσεις μπορούν επίσης να προκαλέσουν δυσάρεστες οσμές.

Πριν αποφασίσετε πώς να εξαλείψετε τις κατσαρίδες στο σπίτι σας, είναι καλύτερο να αναπτύξετε ένα σχέδιο. Ο αποτελεσματικότερος έλεγχος κατσαρίδων, απαιτεί τυπικά περισσότερους από έναν τύπους μεθόδων αντιμετώπισης.

Top