Pin It

Αποφραξεις Αποχετευσεων Γερακας

Αποφραξεις Αποχετευσεων Γερακας 210 603 20 20

Αποφραξεις Αποχετευσεων Γερακας

Οι ειδικοί επαγγελματίες μας καθαριστές αποχέτευσης και αποστράγγισης μπορούν να καθαρίσουν και να επαναφέρουν σε λειτουργία οποιοδήποτε αγωγό αποχέτευσης ή αποστράγγισης, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολη είναι η απόφραξη. Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Έτσι δε θα χρειαστεί να περιμένετε για την αποκατάσταση του προβλήματός σας. Αποφραξεις Αποχετευσεων Γερακας

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ

Χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που εξασφαλίζουν τον ελάχιστο χρόνο αντιμετώπισης. Επιπλέον η ευέλικτη ομάδα μας μπορεί να λειτουργήσει σε οποιοδήποτε περιβάλλον συμπεριλαμβανομένων βιομηχανιών και κατοικιών.

Εάν χρειαστούν περαιτέρω μέτρα, θα ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν. Ερχόμαστε στο Γέρακα, στο σπίτι ή την επιχείρηση σας με μια κλήση για παροχή υπηρεσίας. Διαθέτουμε πάντα τον χρόνο να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να εξηγήσουμε το πρόβλημα. Θα σας ενημερώσουμε σχετικά με τους τρόπους για την πρόληψη προβλημάτων στο μέλλον.

Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλες τις αποχετεύσεις γύρω από το σπίτι σας. Αν κοιτάξετε γύρω από το σπίτι σας, υπάρχει μια ποικιλία διαφορετικών αγωγών που πρέπει να διατηρούνται καθαροί. Όλοι αυτοί θα πρέπει να λειτουργούν σωστά. Με την πάροδο του χρόνου το σαπούνι, το λίπος και τα απόβλητα μπορεί να τους φράξουν. Οι έμπειροι επαγγελματίες μας έχουν την εκπαίδευση και τα εργαλεία για να χειριστούν όλα τα είδη αποχετεύσεων στο Γέρακα.

Αποφραξεις και καθαρισμός αποχετευσεων Γερακας

Για τους κατοίκους του Γέρακα, οι υπηρεσίες καθαρισμού παρέχονται από τους επαγγελματίες στις Αποφράξεις Γέρακας. Ξέρουμε τι να κάνουμε για την κάθε περίπτωση! Είτε έχετε ένα πρόβλημα με ένα σωλήνα στο σπίτι σας ή ακόμα και με την κύρια γραμμή υπονόμων σας, έχουμε τη σωστή λύση.

Χρησιμοποιούμε πιεστικό σύστημα υδροβολής για  απόφραξη και καθαρισμό που λειτουργεί δυναμικά. Το μηχάνημα χρησιμοποιεί 1.500 έως 4.000 κιλά νερό υπό πίεση για να καθαρίσει και η μέθοδος αυτή είναι ασφαλής και αποτελεσματική. Η κεφαλή καθαρισμού ωθείται μέσω της πίεσης στο εσωτερικό της αποχέτευσης με 6 αντίστροφους πίδακες που ψεκάζουν από το πίσω μέρος του ακροφυσίου. Όταν το ακροφύσιο συναντά προβληματικό σημείο αυτό σπάει με ένα ισχυρό ρεύμα νερού. Αυτή η μέθοδος είναι ιδανική για νεροχύτες, βιομηχανικές κουζίνες, πολυκατοικίες και τα νοσοκομεία.

Βρίσκοντας την απόφραξη

Αποφράξεις ΓέρακαςΑποφραξεις Αποχετευσεων ΓερακαςΑποφράξεις Γέρακας

 

Το πιεστικό σύστημα υδροβολής καθαρισμού αποχετεύσεων είναι πιο αποτελεσματικό όταν μπορείτε να βρείτε που ακριβώς είναι φραγμένο. Αν το φραγμένο σημείο δεν μπορεί να βρεθεί εκεί, μια επιθεώρηση με κάμερα μπορεί να χρειαστεί να πραγματοποιηθεί.

Αυτό περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας ζωντανής μετάδοσης βίντεο με κάμερα μέσα από τον αγωγό για να μάθετε τη συσσώρευση που έχει δημιουργηθεί εκεί και αν υπάρχουν προβλήματα από ρίζες δέντρων. Η βιντεοκάμερα διαθέτει ειδικό αποστασιόμετρο και μπορεί να προσδιοριστεί ακριβώς το πρόβλημα που ενδεχομένως υπάρχει. Θα σας γλυτώσει χρόνο εργασίας και θα σας βγάλει από το αδιέξοδο εντοπίζοντας την διαρροή. Επιθεωρήσεις βίντεο μπορούν επίσης να βρουν άλλα προβλήματα, όπως σπασμένους ή χωρισμένους σωλήνες και να αντισταθμίσει τις αρθρώσεις του σωλήνα.

Καθαρισμός με Πιεστικό Σύστημα Υδροβολής

Εάν έχετε μια φραγμένη αποχέτευση στο σπίτι ή την επιχείρησή σας αφήστε την Αποφραξεις Αποχετευσεων Γερακας να καθαρίσει το σύστημά σας με το Πιεστικό Σύστημα Υδροβολής. Το Πιεστικό Σύστημα Υδροβολής είναι μια υπηρεσία που είναι απαραίτητη εάν έχετε διαρροή στην αποχέτευση και μια γραμμή έχει φράξει με την πάροδο του χρόνου με υπολείμματα βαρέως τύπου όπως γράσο, σαπούνι ή άμμο. Μετά από μερικά χρόνια οι ουσίες αυτές μπορεί να δημιουργήσουν στις αποχετεύσεις σας συσσωματώσεις και τελικά να κλείσουν το σωλήνα έτσι ώστε να στραγγίζει μόνο εν μέρει. Αυτό δεν είναι το είδος της απόφραξης που μπορείτε να διορθώσετε μόνοι σας ή μια κατάσταση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ατσαλίνα.

Top