Pin It

ΓΕΡΑΚΑΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΓΕΡΑΚΑΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΓΕΡΑΚΑΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Το σύστημα της αποχέτευσης στα κτίρια, στις οικίες και στα καταστήματα δεν είναι απαραίτητο μόνο για την παροχή καθαρού νερού και την αποστράγγιση των αποβλήτων αλλά διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην προστασία της υγείας των ανθρώπων. ΓΕΡΑΚΑΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ.

ΓΕΡΑΚΑΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό στο Γέρακα

Οι φραγμένες και βουλωμένες γραμμές των αποχετεύσεων μπορεί να προκαλέσουν υπερχείλιση των λυμάτων οδηγώντας σε σοβαρά προβλήματα υγείας. Τα βακτήρια και όλες οι βλαβερές ουσίες που υπάρχουν στα απόβλητα μπορεί να εκθέσουν εσάς και την οικογένειά σας σε μολυσματικές ή επιδημικές ασθένειες.

Η πιο συνηθισμένη ασθένεια που οφείλεται 100% σε βουλωμένες τουαλέτες και αποχετεύσεις είναι το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού (Helicobacter pylori). Πρόκειται για το πιο συνηθισμένο βακτήριο που ευδοκιμεί στις αποχετεύσεις και προκαλεί πεπτικό έλκος. Δηλαδή μια κατάσταση όπου πληγές αναπτύσσονται μέσα στο στομάχι. Τα βουλωμένα σιφώνια και φρεάτια είναι αιτίες κι άλλων μολυσματικών και δερματικών νόσων, ειδικότερα στα παιδιά. Συνεπώς οι φραγμένες και βρώμικες γραμμές αποχετεύσεων είναι ένα σοβαρότατο ζήτημα. Πρέπει να δοθεί η δέουσα προσοχή προκειμένου να αποφύγουμε κάποια ασθένεια. Επίσης, διαρροές και βουλωμένες αποχετεύσεις μπορεί να προκαλέσουν εκτός από ασθένειες και σοβαρές ζημιές στην ιδιοκτησία σας.

Μια από τις καλύτερες τεχνικές για την αποφυγή φραγμένων αποχετεύσεων είναι το να είμαστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με αυτά που αφήνουμε να περάσουν μέσα από τις γραμμές τους. Παραδείγματος χάριν, όταν ξεπλένουμε παιχνίδια ή άλλα σκληρά αντικείμενα μπορεί να φύγουν μέσα στο σιφόνι και να σφηνώσουν μέσα σε κάποιο σωλήνα. Οι μεγαλύτεροι εχθροί του αποχετευτικού συστήματος είναι:

  • τα μαλλιά
  • τα λίπη
  • τα υπολείμματα τροφών
  • οι πλαστικές σακούλες
  • τα μωρομάντηλα κι άλλα είδη προσωπικής περιποίησης

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Πόσο προσεκτικοί μπορεί να είσαστε ώστε μην αφήνετε να περνάει τίποτα άλλο εκτός από νερό και ανθρώπινα απόβλητα; Πολλές φορές γίνεται άθελά σας κάτι τέτοιο λόγω κεκτημένης ταχύτητας και βιασύνης. Βέβαια, σε πολλά καταστήματα οι πελάτες δεν ασχολούνται ιδιαίτερα και δεν δίνουν πολύ σημασία σε αυτό γι αυτό και αρκετά συχνά στην τουαλέτα κάποιου εστιατορίου θα δούμε γραμμένη τη φράση «μην πετάτε χαρτιά στην τουαλέτα»!

Οι ειδικοί στις αποφράξεις υποστηρίζουν ότι επιβάλλεται τακτικός έλεγχος και συντήρηση στις αποχετεύσεις γιατί μόνο η προσοχή σας δεν φτάνει. Και έχουν απόλυτο δίκιο. Μόνο με μία επιθεώρηση των αγωγών με τη χρήση κάμερας, θα βρεθεί που ακριβώς έχει φράξει μια αποχέτευση και θα διορθωθεί το πρόβλημα. Όταν έχετε υπερχείλιση τότε σίγουρα κάποιο αντικείμενο έχει σφηνώσει κάπου που δεν μπορεί να είναι ορατό με γυμνό μάτι.

Οι Αποφράξεις Γέρακα βρίσκονται πάντα στο πλευρό σας να σας απαλλάξουν από βρώμικες και βουλωμένες αποχετεύσεις. Εξυπηρετούν 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές, αργίες και ολόκληρο το 24ωρο.
Τα συνεργεία της Αποφράξεις Γέρακας είναι άρτια εκπαιδευμένα ενώ χρησιμοποιούν τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα πιεστικά, ηλεκτροκίνητα και κάμερες υψηλής ευκρίνειας.
Καλέστε τη σήμερα κιόλας χωρίς να χάνετε χρόνο και σε 15 λεπτά θα βρίσκεται στο χώρο σας αναλαμβάνοντας να σας απαλλάξει από οποιοδήποτε πρόβλημα αφήνοντας πεντακάθαρα σιφόνια, φρεάτια, υδρορροές και αποχετεύσεις!

Tags: , , , , , , , , , , ,

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Top