ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ. Το προσωπικό μας απαρτίζεται από τεχνικούς οι οποίοι είναι πάντα ικανοί να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα προσφέροντας μόνιμες λύσεις απέναντι σε όλες τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε κάθε είδους οίκημα όπως σχολεία, στρατόπεδα, νοσοκομεία, πολυκατοικίες, οικίες, εργοστάσια, πλοία, καταστήματα, βιομηχανίες, κ.α.

Σας εγγυόμαστε την πλήρη αντιμετώπιση του αποχετευτικού σας δικτύου και να είστε σίγουροι ότι θα ξεπεράσουμε κάθε σας προσδοκία. Καλέστε μας στο 210 603 20 20 οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες, για θέματα σχετικά με την αποχέτευση σας , πριν προκληθεί ακόμη μεγαλύτερη ζημιά. Μη σπαταλάτε άσκοπα χρόνο και χρήματα, καλέστε απλά τους επαγγελματίες. Είμαστε έτοιμοι να διεκπεραιώσουμε κάθε άσχημη κατάσταση που σας απασχολεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο.

 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Εάν έχουν βουλώσει οι αποχετεύσεις σας καλέστε μας. Είμαστε σε θέση να αποφράξουμε κάθε αποχέτευση 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα. Δεν έχει σημασία αν η τουαλέτα ή οι αποχετεύσεις στην κουζίνα ή στο μπάνιο σας έχουν βουλώσει, έχουμε τη σωστή λύση καθαρισμού για εσάς. Χάρη στη δική σας εμπιστοσύνη εδώ και πάνω από 40 χρόνια, προσφέρουμε αξιόπιστες και εγγυημένες υπηρεσίες, με ιδιαίτερη προσοχή και συνέπεια. Παρέχουμε στα Γλυκά Νερά και σε όλη την περιοχή των βορειοανατολικών προαστίων της Αττικής, αποφράξεις αποχετεύσεων.

Προσφέρουμε στους πελάτες μας άριστα ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα. Με την εφαρμογή συνεχώς πιο σύγχρονων μεθόδων και τα καταρτισμένα συνεργεία των έμπειρων τεχνικών μας. Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίησή των πελατών μας, για όλες τις ανάγκες σας στα προβλήματα των δικτύων της αποχέτευσης σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: 365 ημέρες τον χρόνο

Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και με την πείρα που διαθέτουμε αντιμετωπίζουμε χωρίς κανένα πρόβλημα τα πάντα. Καλέστε μας 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Εργαζόμαστε σκληρά για να εξασφαλίσουμε ότι τα προβλήματα δε θα επανεμφανιστούν παρέχοντας συμβουλές σχετικά με προληπτικά μέτρα για το αποχετευτικό σας σύστημα για την καλή μελλοντική λειτουργία. Θα επιλύσουμε όποιο πρόβλημα και αν έχετε σε χρόνο μηδέν.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – 7 ημέρες την εβδομάδα

Στοχεύουμε στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και τα ποιοτικά αποτελέσματα στις υπηρεσίες των συστημάτων των αποχετευτικών δικτύων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε εργαστεί σκληρά όλα αυτά τα χρόνια για να κερδίσουμε την εξαιρετική φήμη μας στα Γλυκά Νερά και τις γύρω περιοχές. Καλέστε μας σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου, 365 ημέρες τον χρόνο, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες.

Υπηρεσίες Αποφράξεων στα Γλυκά Νερά:

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Διάγνωση με κάμερα

Η χρήση ψηφιακής κάμερας ελέγχου της αποχέτευσης σημαίνει ταχύτερη, πιο αποτελεσματική εργασία, που σας εξοικονομεί χρήματα. Με τη χρήση αυτών των αδιάβροχων καμερών είμαστε σε θέση να κάνουμε ελιγμούς μέσα από όλους τους τύπους σωλήνων για να φθάσουμε στην πηγή του προβλήματός σας. Οι κάμερες μεταδίδουν εικόνες υψηλής ευκρίνειας σε όλα τα σημεία του εσωτερικού των υδρορροών, επιτρέποντας στον τεχνικό να σας πει με ακρίβεια τι συμβαίνει και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή όχι.

Οι τεχνικοί μας διαθέτουν μια ποικιλία από κάμερες, καθεμία από τις οποίες μπορεί να χωρέσει σε διαφορετικού μεγέθους σωλήνες και έχουν την ευελιξία να μετακινηθούν, να ζουμάρουν και να περιστραφούν, για να δώσουν μια σαφή εικόνα για το τι συμβαίνει μέσα στους σωλήνες του δικτύου της αποχέτευσης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑ
ΑΝΤΛΙΑ ΥΔΑΤΩΝ

Άντληση υδάτων

Προσφέρουμε υπηρεσίες άντλησης ομβρίων και ακάθαρτων υδάτων από υπόγεια και γκαράζ σε επαγγελματικών αλλά και οικιακούς χώρους. Διαθέτουμε αντλίες τόσο δυνατές που πραγματικά θα στραγγίξουν τα νερά από τον χώρο που έχουν λιμνάσει κάνοντας το μετέπειτα καθάρισμα πολύ πιο εύκολο.

Καλύπτουμε ολόκληρο τον νομό Αττικής με το έμπειρο μας συνεργείο μαζί με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό βρισκόμενοι στη διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο. Καλύπτουμε την περιοχή των Γλυκών Νερών και των βορειοανατολικών προαστίων. Καλέστε μας όλη τη διάρκεια του 24ώρου, 365 ημέρες τον χρόνο, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες.

  1. Άντληση Υδάτων από βουλωμένα φρεάτια Γλυκά Νερά
  2. Άντληση Υδάτων ανελκυστήρες και ασανσέρ Γλυκά Νερά
  3. Άντληση Υδάτων από χώρους στάθμευσης Γλυκά Νερά

Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία χρειαστείτε, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας. Θα σας εξυπηρετήσουμε πρόθυμα και φιλικά, με γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Θα αναλάβουμε τη φροντίδα του προβλήματος σας άμεσα και θα σας παρέχουμε εγγύηση για την ποιότητα των εργασιών μας. Πρώτος στόχος της μας είναι η πλήρης ικανοποίηση του πελάτη. Αυτό το πετυχαίνουμε προσφέροντας περισσότερα.

Συνδυάζοντας τις παλιές αξίες με τις σημερινές τεχνολογίες σας παρέχουμε έγκαιρη και έγκυρη εξυπηρέτηση. Εγγυόμαστε άριστο αποτέλεσμα. Εγκαταλείψτε τους φόβους και την απογοήτευση που ενδεχομένως νιώθετε από προηγούμενες εταιρείες. Καλέστε μας για να σας αποδείξουμε ότι αυτά που λέμε δεν είναι καθόλου τυχαία.

Αποφράξεις Γλυκά Νερά Επικοινωνία:  210 603 20 20 ΤΚ 15354

Πληροφορίες για τα Γλυκά Νερά

Τα Γλυκά Νερά συνδέονται με την υπόλοιπη Αθήνα και την Ανατολική Αττική μέσω των Λεωφόρων Λαυρίου, Σπάτων και Μαραθώνος. Μετά το 2004 αποτελούν ιδιαιτέρως προνομιούχο περιοχή με τη σύνδεσή τους με την Περιφερειακή Υμηττού, την Αττική Οδό, το Μετρό και τον Προαστιακό μέσω των Σταθμών “Δουκίσσης Πλακεντίας” και “Κάντζα”.