ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ. Με πολυετή πείρα και κατάλληλο εξοπλισμό αναλαμβάνουμε να σας απαλλάξουμε από τα προβλήματα που δημιουργούν οι βουλωμένοι αγωγοί από λίπη (πουρί), άλατα, ρίζες επιτυγχάνοντας έτσι την αποφυγή των έκτακτων βουλωμάτων της αποχετεύσεις που προκαλούν έντονη δυσοσμία και αυξάνουν τις πιθανότητες να συμβεί μια πλημμύρα με καταστροφικά αποτελέσματα.

Για την αποφυγή όλων των παραπάνω αναλαμβάνουμε την τακτική, προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα (από μηνιαία έως δύο φορές ετησίως ). Καλέστε μας στο 210 603 20 20.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Στην περίπτωση που αντιμετωπίσετε πρόβλημα, η απόφραξη γίνεται άμεσα και χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση. Τα πιεστικά μηχανήματα υδροβολής που διαθέτουμε αποτελούν την ενδεδειγμένη λύση αντιμετώπισης των προβλημάτων του αποχετευτικού δικτύου. Καλώντας μας θα βρείτε τις καλύτερες υπηρεσίες για προληπτική συντήρηση αποχέτευσης στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Καλέστε μας σήμερα και προγραμματίστε την επίσκεψή μας χωρίς περαιτέρω ταλαιπωρία. Οι αποχετεύσεις σας θα καθαριστούν και θα συντηρηθούν επιμελώς. Επιπλέον, στη διάθεσή μας έχουμε κάμερες υψηλής τεχνολογίας ώστε να μπορούμε να εντοπίσουμε κάθε πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε οτιδήποτε έχει σχέση με το αποχετευτικό σας σύστημα γρήγορα και άμεσα. 

Οι τεχνικοί μας είναι ειδικοί στις αποχετεύσεις. Με τις λύσεις υψηλής τεχνολογίας θα αποκαταστήσουν κάθε πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ

Τακτική, προληπτική συντήρηση αποχετεύσεων

Η εγγύηση που παρέχουμε αξιόπιστα αγγίζει το 100%. Είμαστε δίπλα σας όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Ανταποκρινόμαστε σε κάθε περίπτωση, οικιακών, επαγγελματικών και δημόσιων χώρων. Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση σήμερα. Σας εγγυόμαστε την πλήρη αντιμετώπιση του προβλήματος στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Καταλαβαίνουμε τις ανάγκες σας για αυτό και οι πελάτες μας είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι για εμάς.

Η τακτική, προληπτική συντήρηση αποχετεύσεων στον Γέρακα θα μειώσει σημαντικά την πιθανότητα βουλώματος, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ανθυγιεινές συνθήκες στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Επίσης με την προγραμματισμένη συντήρηση οι σωληνώσεις θα είναι πάντα καθαρές με αποτέλεσμα την μόνιμα ομαλή ροή νερών και λυμάτων.