ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Η καταστροφή όλων των παθογόνων οργανισμών σε χώρους και επιφάνειες επιτυγχάνεται μόνο με μικροβιοκτονίες και απολυμάνσεις. Οι σωστές και ολοκληρωμένες ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ γίνονται αποκλειστικά από ένα εξειδικευμένο συνεργείο. Οι ερασιτεχνικές – οικιακές λύσεις δεν προσφέρουν ποτέ το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο σκοπός της απολύμανσης είναι συγκεκριμένος. Είναι η καταστροφή όλων των μικροοργανισμών, παθογόνων και μη. Τα βακτήρια, οι ιοί και τα μικρόβια είναι αυτοί οι παθογόνοι οργανισμοί οι οποίοι ευθύνονται για τις περισσότερες λοιμώξεις. Αρκετοί άνθρωποι νομίζουν ότι η απολύμανση ενεργείται για να απαλλαγούμε και από άλλα παράσιτα όπως κατσαρίδες, ψύλλους και κοριούς ή από ποντίκια. Σε αυτή την περίπτωση συζητάμε για απεντόμωση και μυοκτονία όμως, το αμέσως επόμενο στάδιο είναι σαφέστατα η απολύμανση ώστε να εξαλειφθούν όλα τα μικρόβια που έχουν προκύψει από τα έντομα, τα τρωκτικά και τα παράσιτα. Καλέστε μας στο 210 603 20 20.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Όπως και να έχει, η απολύμανση είναι μια άκρως απαραίτητη εργασία και θα πρέπει να εφαρμόζεται τακτικά διότι εξασφαλίζει την καλή μας υγεία. Οι μέθοδοι και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται, διαφέρουν για κάθε περίπτωση. Θέλει μεγάλη προσοχή και πρέπει να εφαρμόζονται αυστηρά από ειδικούς και με πείρα στις ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των απολυμάνσεων σχεδόν μισό αιώνα. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία, είναι τα συστατικά της επιτυχίας της. Όλα τα φάρμακα και οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί είναι ελεγμένα και απολύτως ασφαλή. Σεβόμενη την υγεία και το περιβάλλον, θα κινηθεί με βάση τις δικές σας ανάγκες και θα απαλλάξει το χώρο σας είτε με νεφελοψεκασμό είτε με ψεκασμό χαμηλής πίεσης. Η υγιεινή των χώρων σας συνδέεται άμεσα με την ατομική σας υγεία και αυτό είναι το μοναδικό ζητούμενο. Λειτουργούμε σε καθημερινή βάση και εξυπηρετεί κάθε χώρο οικιακό, δημόσιο ή ιδιωτικό. Επίσης προσφέρουμε: [posts-by-tag tags = “ΥΠΗΡΕΣΙΑ” number=”5″ exclude_current_post=”true”]

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Οι κατσαρίδες είναι από εκείνα τα παράσιτα που προκαλούν σε όλους μας άσχημα συναισθήματα. Είναι αποκρουστικές και πάντοτε ανεπιθύμητες. Είναι υπεύθυνες για τη μετάδοση πολλών λοιμώξεων και αλλεργιών διότι σχετίζονται άμεσα με πολλούς παθογόνους οργανισμούς. Τα συγκεκριμένα παράσιτα, ταξιδεύουν και αναπαράγονται πάρα πολύ γρήγορα. Επιβιώνουν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φτάνει να υπάρχει ζέστη, υγρασία και σκοτάδι. Γι αυτό θα τις συναντήσετε συνήθως μέσα ή πίσω από ντουλάπια και οικιακές συσκευές. Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με μικρή ή μεγάλη κατσαρίδα, απευθυνθείτε σε εμάς. Επ’ ουδενί μην καταφεύγετε σε πρόχειρες ερασιτεχνικές λύσεις όπως τα εντομοκτόνα που θα βρείτε στο εμπόριο. Μπορεί να προβάλλονται ως αποτελεσματικά και άοσμα όμως είναι επικίνδυνα για την υγεία και δεν θα δώσουν λύση στο πρόβλημα. Η απολύμανση για κατσαρίδες γίνεται με ψεκασμό με ειδικά φάρμακα. Θα χρησιμοποιηθεί άλλο σκεύασμα για τα φρεάτια –προαιρετικά μαζί με καπνιστικό – και άλλο για κοινόχρηστους χώρους, καταστήματα, οικίες και αποθήκες.

Οι τρεις πιο συνηθισμένες κατσαρίδες είναι η γερμανική, η ανατολική και η αμερικανική. Διάφορα είδη κατσαρίδας μπορεί να προσελκύσουν το σπίτι σας για διάφορους λόγους. Γνωρίζοντας το είδος της κατσαρίδας που αντιμετωπίζετε, μπορεί να βοηθήσει στην απόφαση πώς να απαλλαγούμε από αυτές. Για παράδειγμα, η πιο συνηθισμένη κατσαρίδα που βρίσκεται σε εσωτερικούς χώρους είναι η γερμανική κατσαρίδα. Η γερμανική κατσαρίδα προσελκύεται από το νερό. Η μείωση της πρόσβασης σε πηγές νερού στο σπίτι σας μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε την προσβολή από τις κατσαρίδες. Οι κατσαρίδες εισέρχονται σε σπίτια σε αναζήτηση τροφίμων, νερού και καταφυγίου. Αφού μολύνουν μια περιοχή, μπορούν να πολλαπλασιαστούν γρήγορα, θέτοντας σε κίνδυνο την άνεση και την υγεία σας. Είναι σημαντικό να εφαρμόσουμε μία απολύμανση για κατσαρίδες πριν από την εμφάνιση μολύνσεων.

Απολύμανση για μυρμήγκια

Τα μυρμήγκια φτιάχνουν φωλιές – αποικίες. Μέσα σε μια φωλιά μπορεί να κατοικούν εκατοντάδες μυρμήγκια… η βασίλισσά τους που μπορεί να μην είναι μόνο μία, οι εργάτες και οι προνύμφες. Για να εγκατασταθούν κάπου, φτάνει να υπάρχει τροφή και νερό. Έτσι μπορεί να τα πετύχουμε παντού. Ιδιαίτερα μέσα σε κουζίνες και μπάνια. Πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην αφήνετε τρόφιμα και υπολείμματα αυτών, εκτεθειμένα. Είναι ικανά να προσελκύσουν τα μυρμήγκια. Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα εξαιτίας τους, επικοινωνήστε με την εταιρεία μας. Οι ειδικοί στην απολύμανση για μυρμήγκια αφού βρουν τις εστίες τους, θα προβούν, μέσω ψεκασμού με ειδικά σκευάσματα, στην καταπολέμηση τους. Άλλος ένας τρόπος, είναι η τοποθέτηση τζελ το οποίο είναι πάρα πολύ δραστικό για την απολύμανση για μυρμήγκια. Τα μυρμήγκια ψάχνουν για τροφή και όταν το εντοπίσουν καθώς είναι πολύ ελκυστικό για αυτά, το πηγαίνουν στη φωλιά. Έτσι τρώνε όλα από το τζελ και εξοντώνονται.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Τα κουνούπια καθώς είναι ιπτάμενα έντομα, δυστυχώς δεν καταπολεμούνται στο 100%. Τα αρσενικά τρέφονται με νέκταρ και γύρη, όμως τα θηλυκά χρειάζονται αίμα προκειμένου να προβούν στην αναπαραγωγή. Τα κουνούπια χρειάζονται εκτός από τροφή και νερό. Γι αυτό τα βρίσκουμε κυρίως σε τόπους με στάσιμα νερά. Δεν είναι ακίνδυνα αφού έχει διαπιστωθεί ότι είναι υπεύθυνα για τη μετάδοση πολλών μολυσματικών ασθενειών. Για την αντιμετώπισή τους χρειάζεται να εφαρμόζεται απολύμανση για κουνούπια με τη μέθοδο του ψεκασμού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, κάθε 25 περίπου ημέρες. Όπως αναφέραμε όμως ήδη παραπάνω, δε γίνεται να τα εξοντώσουμε όλα. Αυτό που μπορούμε να επιτύχουμε είναι το να περιορίσουμε τα τσιμπήματα. Προσφέρουμε επαγγελματική απολύμανση για κουνούπια. Χρησιμοποιεί τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς και θα σας προσφέρει άριστο αποτέλεσμα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και οι ειδικοί της, θα σας προτείνουν το ιδανικό οικονομικό πακέτο που αρμόζει αποκλειστικά στη δική σας περίπτωση!

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥΣ

Οι ψύλλοι είναι εκείνα τα παράσιτα που μεταδίδονται πιο συχνά από τις γάτες. Επειδή όμως κάνουν άλματα δεν μένουν σταθεροί σε κάποιο σημείο και μεταφέρονται ακόμα και από άνθρωπο σε άνθρωπο. Είναι ενοχλητικοί γιατί επιπλέον τσιμπάνε ρουφώντας αίμα. Όταν το σπίτι γεμίσει ψύλλους, τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα. Επιβάλλεται απολύμανση για ψύλλους με φάρμακα και τη μέθοδο του ψεκασμού και όχι μόνο μία φορά. Χρειάζεται να γίνει 2 φορές η διαδικασία σε όλο το σπίτι καθώς και σε κήπους και αυλές. Με μεγάλη υπευθυνότητα και σεβασμό θα έρθει να σας απαλλάξει από τους ψύλλους όπου κι αν βρίσκεστε όσο μεγάλο κι αν είναι το πρόβλημα. Με τα εγκεκριμένα και πιστοποιημένα της σκευάσματα θα εφαρμόσουμε απολύμανση για ψύλλους αλλά -πολύ σημαντικό- και τα αυγά αυτών.

ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΨΥΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΓΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΎΛΛΟΥΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Σε πολλούς ανθρώπους επικρατεί μια λανθασμένη άποψη για τους κοριούς. Επειδή οι κοριοί τσιμπάνε συνήθως τη νύχτα και το αντιλαμβανόμαστε το επόμενο πρωί, νομίζουν ότι περιορίζονται αποκλειστικά στο χώρο της κρεβατοκάμαρας. Όμως κοριούς μπορεί να βρείτε πάνω σε ρούχα και κουρτίνες, μέσα σε πρίζες και οπουδήποτε υπάρχει χαραμάδα. Μεταφέρονται ανάμεσα στα έπιπλα, τα ρούχα ακόμα και με βαλίτσες. Αυτό δείχνει ότι κοριούς μπορεί να πετύχετε οπουδήποτε. Από σπίτι ή κατάστημα μέχρι σχολείο ή ξενοδοχείο. Με λίγα λόγια παντού! Αν αντιληφθείτε ότι έχετε θέμα με κοριούς, μην το αμελήσετε. Κινηθείτε γρήγορα, καλώντας μας για απολύμανση για κοριούς. Οι τεχνικοί μας, θα σας δώσουν οδηγίες σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε και μετά θα περάσουν στην απεντόμωση – απολύμανση του χώρου σας. Η απολύμανση για κοριούς επιτυγχάνεται από τα συνεργεία μας με ψεκασμό εγκεκριμένων φαρμάκων, απολύτως ασφαλή τόσο για εσάς όσο και για τους μικρούς σας φίλους (κατοικίδια).

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Τα ποντίκια έχουν μεγάλη παραγωγική ικανότητα και τα αγαπημένα τους μέρη είθισται να είναι οι αποχετεύσεις και τα φρεάτια. Ο λόγος είναι ότι εκεί θα βρουν το σκοτάδι και την υγρασία που τα αγαπούν πάρα πολύ. Δεν αποκλείεται όμως και το ενδεχόμενο εμφάνισής τους μέσα σε κτίρια όπως σπίτια, καταστήματα, εστιατόρια, σχολεία, ξενοδοχεία, με άλλα λόγια, οπουδήποτε. Τα ποντίκια είναι φορείς αρκετών ασθενειών μέσω των περιττωμάτων τους και επιπλέον καταστρέφουν ότι βρεθεί μπροστά τους. Από σοδειές και καλλιέργειες, μέχρι τοίχους και καλώδια. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος καταπολέμησής τους είναι η μέθοδος της μυοκτονίας – απολύμανσης. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει απολύμανση για ποντίκια και σας προσφέρει πάντοτε θεαματικά αποτελέσματα. Όσον αφορά οικίες και αποθήκες, η μυοκτονία – απολύμανση για ποντίκια, γίνεται με την τοποθέτηση δολωματικών σταθμών και την εκνέφωση ειδικών απολυμαντικών προϊόντων. Σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τοποθετούνται σταθμοί με ειδικές κόλλες για τα τρωκτικά. Και στις δύο περιπτώσεις, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.

Απολύμανση για κορωνοϊο

Τον τελευταίο καιρό η ζωή όλων μας έχει αλλάξει κατά πολύ. Αιτία φυσικά είναι η εμφάνιση της πανδημίας και του νέου κορωνοϊού. Επειδή ακριβώς πρόκειται για έναν καινούργιο ιό, δεν ξέρουμε ακόμα πως μεταδίδεται, πόσο ζει επάνω σε κάθε επιφάνεια παρά μόνο ότι μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο. Γι’ αυτό το λόγο τα επιστημονικά δεδομένα και οι οδηγίες αντιμετώπισής του αλλάζουν συνεχώς. Όμως είναι ξεκάθαρο ότι όπως σε κάθε επιδημία πρωτεύοντα ρόλο παίζει 1ον) η ατομική υγιεινή και 2ον) η καλή απολύμανση σε κάθε χώρο και σε κάθε επιφάνεια. Όταν οι χώροι ενός σπιτιού, καταστήματος ή οποιουδήποτε χώρου είναι βρώμικοι και παραμελημένοι, γίνονται εστίες μικροβίων. Τα μικρόβια δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι και είναι υπεύθυνα για τις περισσότερες λοιμώξεις. Αυτό βέβαια συμβαίνει και σε χώρους που λάμπουν από καθαριότητα. Είναι επιτακτική ανάγκη να δώσουμε τώρα όλοι μας περισσότερη σημασία από ποτέ στους χώρους που ζούμε, κινούμαστε και εργαζόμαστε.

Κοινός μας στόχος είναι να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την επιδημία του κορωνοϊού και να προστατεύσουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τους οικείους μας και κυρίως τις ευπαθείς ομάδες. Τηρούμε λοιπόν κάθε μέτρο και οδηγία που μας έχει δοθεί φροντίζοντας την τακτική απολύμανση για κορωνοϊό στους χώρους μας. Είμαστε σε εγρήγορση και συμβάλλει σημαντικά στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Σεβόμενη τα διεθνή πρωτόκολλα, χρησιμοποιεί τα καταλληλότερα φάρμακα για την απολύμανση για κορωνοϊό σε κάθε κτήριο και επιφάνεια. Όλα τα σκευάσματα είναι απολύτως ασφαλή για την υγεία σας και το περιβάλλον ενώ σας δίνουν 100% εγγυημένο αποτέλεσμα απέναντι σε μικρόβια και ιούς. Η εταιρεία λειτουργεί και εξυπηρετεί καθημερινά και άμεσα κάθε χώρο. Τα συνεργεία της είναι πολύ καλά εκπαιδευμένα ενώ φροντίζουν να ενημερώνονται συνεχώς ώστε να είναι σε θέση να διασφαλίζουν τη δημόσια υγεία και το καλό όλων σας. Δίνουμε όλοι μαζί μάχη με έναν αόρατο εχθρό!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.