ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

Απόφραξη Νεροχύτη

Απόφραξη Νεροχύτη

Ένας φραγμένος νεροχύτης είναι μια από τις σημαντικότερες αιτίες κλήσης σε εμάς. Είτε πρόκειται για φραγμένο νεροχύτη κουζίνας είτε βουλωμένες γραμμές αποχέτευσης συχνά συμβαίνουν την πιο δυσάρεστη στιγμή. Τα συστήματα αποχέτευσης είναι ένας από τους σημαντικότερους τομείς συντήρησης  που ένας ιδιοκτήτης σπιτιού πρέπει να προσέξει σε ένα σπίτι. Η Απόφραξη Νεροχύτη διενεργείται από ειδικούς τεχνικούς αποχέτευσης με μεγάλη πείρα!

ΑΣΧΗΜΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Απόφραξη Νεροχύτη – Από τι βουλώνει ο νεροχύτης

Τα υλικά από τα οποία βουλώνει πιο συχνά ένας νεροχύτης είναι τα λίπη, τα λάδια, οι σάλτσες και το πουρί που δημιουργείται από αυτά. Επίσης, τα υπολείμματα από τροφές και τα σαπούνια καθώς και οι φλούδες από φρούτα και λαχανικά, είναι αρκετά επικίνδυνα για το αποχετευτικό σύστημα. Όλα τα παραπάνω υλικά, όταν τα αφήνουμε να περνάνε μέσα στο σιφόνι, τείνουν να σκαλώνουν σε κάποιο κομμάτι του σωλήνα και επειδή δε διαλύονται, φράζουν τον νεροχύτη. Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και η κατασκευή του αποχετευτικού συστήματος αλλά και η παλαιότητά του.

Το μεγαλύτερο κομμάτι από το αποχετευτικό σύστημα της κουζίνας σας είναι κρυμμένο και δυστυχώς το ξεχνάμε και το θυμόμαστε όταν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα. Ο νεροχύτης της κουζίνας είναι πολύ σημαντικό να παραμένει καθαρός και με ομαλή ροή νερού. Εκτός από την ενόχληση που προκαλεί με το να μη λειτουργεί σωστά, έχει και υγειονομικού ενδιαφέροντος λογούς. Ο βουλωμένος νεροχύτης κρατάει τα σκήπτρα ως το πιο συστηματικό πρόβλημα της αποχέτευσης. Εσείς σε αυτή την περίπτωση θέλετε να καταλάβετε αν θα το αντιμετωπίσετε μόνοι σας ή θα προτιμήσετε μια επαγγελματική απόφραξη νεροχύτη.

Έχουμε την αποτελεσματικότητα και τις γνώσεις για να επισκευάσουμε το εσωτερικό των αποχετευτικών αγωγών σας. Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα του καθαρισμού και απόφραξης νεροχύτη. Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας υπερσύγχρονο εξοπλισμό.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Αποφράξεις Γέρακας – 24ωρη εξυπηρέτηση

Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα της υπηρεσίας έγκειται στη 24ωρη εξυπηρέτηση που προσφέρουμε στους πελάτες της. Μπορεί να μην ξέρετε ποιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίζετε και αυτό να είναι κάποια διαρροή ή να έχετε την ένδειξη κάποιας άσχημης μυρωδιάς. Αυτό βέβαια είναι η πιο απλή εκδοχή σε ένα πρόβλημα της αποχέτευσης του νεροχύτη σας. Μείνετε ήρεμοι και απλά τηλεφωνήστε μας. Εμείς θα ασχοληθούμε απευθείας με το πρόβλημά σας.

Να είστε σίγουροι ότι είμαστε η πιο σίγουρη και αξιόπιστη λύση για την απόφραξη νεροχύτη που θα χρειαστείτε. Με ένα απλό τηλεφώνημα σας θα στείλουμε στον χώρο σας ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας.

Στην επιχείρηση μας που λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια, τα έχουμε δει όλα. Έχουμε αντιμετωπίσει τα πάντα σε οποιοδήποτε χώρο και αν έχει παραστεί πρόβλημα. Οι τεχνικοί μας είναι διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα. Οπότε αν βρεθείτε σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να είστε ήσυχοι από το γεγονός ότι θα φτάσουμε εκεί όσο το δυνατόν συντομότερα και θα σας προσφέρουμε τις απαιτούμενες εργασίες. Ακόμη και στο πιο περίπλοκο ζήτημα είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε. Καλέστε μας!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΙΦΩΝΙΟΥ ΝΕΡΟΧΥΤΗ