ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ. Για να είστε σίγουροι ότι θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, είναι πολύ σημαντικό να επικοινωνήσετε μαζί μας. Έχουμε παραπάνω από 40 χρόνια παρουσίας στον κλάδο των αποχετευτικών συστημάτων. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εξέλιξη της τεχνολογίας σε θέματα εξοπλισμού και υπηρεσιών.

Αντιμετωπίζουμε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζεται στο δίκτυο της γραμμής της αποχέτευσής σας, με γρήγορο και πολύ αποτελεσματικό τρόπο. Επενδύουμε στην άριστη εκπαίδευση των τεχνικών μας και την τεχνολογία μηχανημάτων και εργαλείων.

Σεβόμαστε το χώρο και το χρόνο σας. Έχουμε αντιμετωπίσει κάθε πιθανή, δύσκολη ή απλή περίπτωση. Αυτό μας δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Παρέχουμε στους πελάτες μας σε όλη την ευρύτερη περιοχή, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στη γραμμή της αποχέτευσης και τη συντήρηση στις υδρορροές και τα φρεάτια. Καλέστε μας στο 210 603 20 20.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ

40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

Μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας σε πολύ προσιτές τιμές. Ο στόλος των οχημάτων μας διαθέτει εξοπλισμό τεχνολογίας, τελευταίας γενιάς. Οι πάνω από 4 δεκαετίες εμπειρία μας στον τομέα των υπηρεσιών των συστημάτων των αποχετεύσεων, μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο δίκτυο της αποχέτευσής σας, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τη δυσκολία του.

ΑΜΕΣΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

Καλέστε μας αμέσως για θέματα σχετικά με την αποχέτευσή σας πριν προκληθεί ακόμη μεγαλύτερη ζημιά. Μη σπαταλάτε άσκοπα χρόνο και χρήματα, καλέστε απλά τους επαγγελματίες. Είμαστε έτοιμοι να διεκπεραιώσουμε κάθε άσχημη κατάσταση που σας απασχολεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, άμεσα και γρήγορα. Το προσωπικό μας απαρτίζεται από τεχνικούς οι οποίοι είναι πάντα ικανοί να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα προσφέροντας μόνιμες λύσεις απέναντι σε όλες τις ανάγκες σας.

Η εταιρεία μας, εξυπηρετεί εδώ και 40 χρόνια τον τομέα των αποφράξεων, καθαρισμών και συντηρήσεων την Αθήνα και τις περιοχές της Αττικής. Θα απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις και θα ακούσουμε τις ανησυχίες σας. Τα φορτηγά μας είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα προηγμένης πάντα τεχνολογίας για να γίνεται η δουλειά σωστά από την πρώτη μας επίσκεψη.

ΓΕΡΑΚΑΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ κάθε είδους στην ΠΑΛΛΗΝΗ

Εάν η μπανιέρα, η λεκάνη, ή η αποχέτευση του ντους βουλώσουν, η πρώτη επιλογή είναι συνήθως κάποιο κοινό χημικό καθαριστικό ή μια βεντούζα! Και τι γίνεται αν το πρόβλημα συνεχίσει να παραμένει ή με τα χημικό καθαριστικό προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά στους σωλήνες; Καλύτερα σε κάθε περίπτωση να απευθυνθείτε στους ειδικούς. Έτσι, θα γλιτώσετε κόπο αλλά και χρήματα. Τα συνεργεία μας σας εξυπηρετούν κάθε μέρα, Κυριακές και αργίες, 24 ώρες το 24ωρο!

Απόφραξη σε κάθε βουλωμένη αποχέτευση, φρεάτιο, σιφόνι και υδρορροή. Λύσεις για κάθε βουλωμένη κουζίνα ή τουαλέτα ή κάθετες στήλες αυτών, για επιθεώρηση βλαβών αποχετευτικού δικτύου με κάμερα καθώς και για μηνιαίες συντηρήσεις αυτών. Στόχος μας είναι να καταλαβαίνουμε και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας με την επίλυση των θεμάτων που αντιμετωπίζουν. Διαβεβαιώνουμε ότι οι τεχνικοί μας είναι εξειδικευμένοι σε όλες τις πτυχές των αποφράξεων, καθαρισμών και συντηρήσεων.

 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Υπηρεσίες Αποφράξεων στην Παλλήνη

Μετά από χρονιά έντιμης και αποδοτικής εργασίας επεκταθήκαμε και καλύπτουμε όλη την γύρω περιοχή. Καλέστε μας καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, 365 ημέρες τον χρόνο, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες.

Είμαστε τυπικοί στο χρονοδιάγραμμα της κάθε εργασίας μας με τακτοποιημένη εμφάνιση και πάντα ευγενικοί. Από την περιγραφή του προβλήματος και τον επιτόπιο έλεγχο, ενημερώνουμε, συμβουλεύουμε και προτείνουμε τον καλύτερο και όσο το δυνατόν οικονομικότερο τρόπο αντιμετώπισης. Καλέστε την Αποφρακτική Παλλήνης σε όλη την διάρκεια του 24ώρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Υπηρεσίες Αποφράξεων:

 • Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Παλλήνη Αττικής
 • Αποφράξεις Φρεατίων Παλλήνη –210 603 20 20
 • Απόφραξη Νεροχύτη Παλλήνη –210 603 20 20
 • Απόφραξη Υδρορροής Παλλήνη –210 603 20 20
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Παλλήνη –210 603 20 20
 • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Παλλήνη –210 603 20 20
 • Καθαρισμός Φρεατίων Παλλήνη –210 603 20 20
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα –210 603 20 20
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Παλλήνη –210 603 20 20
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

Διάγνωση με κάμερα

Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη διάγνωση με κάμερα, έχουμε στη διάθεσή μας ειδικές, έγχρωμες, ψηφιακές κάμερες για την επιθεώρηση των σωληνώσεων της γραμμής της αποχέτευσής σας. Έτσι μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε την κατάσταση των σωλήνων σας. Τοποθετούμε την κάμερα στο σωλήνα και έτσι εντοπίζουμε με ακρίβεια το μέγεθος και την αιτία του προβλήματος.

Σας γλιτώνουμε έτσι από χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Σας εξασφαλίζουμε, εγγυημένα, το καλύτερο, ποιοτικό αποτέλεσμα, με το χαμηλότερο κόστος, στο σωστό χρόνο. Η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα μας. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας φθάνουν πάντα στην ώρα τους και είναι έτοιμοι να λύσουν οποιοδήποτε αποχετευτικό πρόβλημα στην Παλλήνη. Δεν έχετε παρά να περιμένετε το καλύτερο από εμάς όταν βρίσκεστε σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

Άντληση Υδάτων

Προσφέρουμε υπηρεσίες άντλησης όμβριων και ακάθαρτων υδάτων από υπόγεια και γκαράζ σε επαγγελματικούς αλλά και οικιακούς χώρους. Καλέστε μας για την άντληση νερών από κάθε χώρο, οικιακό, επαγγελματικό ή κοινόχρηστο.

 1. Άντληση Υδάτων από βουλωμένα φρεάτια Παλλήνη
 2. Άντληση Υδάτων ανελκυστήρες και ασανσέρ Παλλήνη
 3. Άντληση Υδάτων από χώρους στάθμευσης Παλλήνη

Αποφράξεις Παλλήνη Επικοινωνία: 210 603 20 20 ΤΚ 15351

Σχετικά με την Παλλήνη

Η Παλλήνη είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Παλλήνης, έδρας της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, μαζί με το Γέρακα και την Ανθούσα.