ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ – 210 603 20 20

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ: Για να είστε σίγουροι ότι θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, είναι πολύ σημαντικό να επικοινωνήσετε μαζί μας . Έχουμε παραπάνω από 40 χρόνια παρουσίας στον κλάδο των αποχετευτικών συστημάτων. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εξέλιξή της τεχνολογίας σε θέματα εξοπλισμού και υπηρεσιών. Αντιμετωπίζουμε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζεται στο δίκτυο της γραμμής της αποχέτευσης σας, με γρήγορο και πολύ αποτελεσματικό τρόπο. Η Αποφράξεις Παλλήνη επενδύει τεράστια ποσά και πολύτιμο χρόνο στην άριστη εκπαίδευση των τεχνικών μας και την τεχνολογία μηχανημάτων και εργαλείων. Σεβόμαστε το χώρο και το χρόνο σας. Έχουμε αντιμετωπίσει κάθε πιθανή, δύσκολη ή απλή περίπτωση. Αυτό μας δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Παρέχουμε στους πελάτες σε όλη την ευρύτερη περιοχή, με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στη γραμμή της αποχέτευσης και τη συντήρηση στις υδρορροές και τα φρεάτια. Καλέστε μας στο 210 603 20 20.

 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ  ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ 

40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΠΑΛΛΗΝΗ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας σε πολύ προσιτές τιμές. Ο στόλος των οχημάτων μας διαθέτει εξοπλισμό τεχνολογίας, τελευταίας γενιάς και τα πάνω από 4 δεκαετίες εμπειρίας μας στον τομέα των υπηρεσιών των συστημάτων των αποχετεύσεων και μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο δίκτυο της αποχέτευσης σας, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τη δυσκολία του.

ΑΜΕΣΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΠΑΛΛΗΝΗ

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ αμέσως για θέματα σχετικά με την αποχέτευση σας πριν προκληθεί ακόμη μεγαλύτερη ζημιά. Μην σπαταλάτε άσκοπα χρόνο και χρήματα, καλέστε απλά τους επαγγελματίες. Είμαστε έτοιμοι να διεκπεραιώσουμε κάθε άσχημη κατάσταση που σας απασχολεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, άμεσα και γρήγορα. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ το προσωπικό της εταιρείας μας απαρτίζεται από τεχνικούς οι οποίοι είναι πάντα ικανοί να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα προσφέροντας μόνιμες λύσεις απέναντι σε όλες τις ανάγκες σας. Η εταιρεία μας, το προσωπικό μας εξυπηρετεί εδώ και 40 χρόνια στον τομέα των αποφράξεων, καθαρισμών και συντηρήσεων την Αθήνα και όλες τις περιοχές της Αττικής. Θα απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις και θα ακούσουμε τις ανησυχίες σας. Τα φορτηγά μας είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα προηγμένης πάντα τεχνολογίας για να γίνεται η δουλειά σωστά από την πρώτη μας επίσκεψη.

Αποφράξεις κάθε είδους στη Παλλήνη

Εάν η μπανιέρα, η λεκάνη, ή η αποχέτευση του ντους βουλώσουν, η πρώτη επιλογή είναι συνήθως κάποιο κοινό χημικό καθαριστικό ή μια βεντούζα! Και τι γίνεται αν το πρόβλημα συνεχίσει να παραμένει ή με τα χημικό καθαριστικό προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά στους σωλήνες; Καλύτερα σε κάθε περίπτωση να απευθυνθείτε στους ειδικούς. Έτσι, θα γλυτώσετε κόπο αλλά και χρήματα. Η Αποφράξεις Παλλήνη και τα συνεργεία της σας εξυπηρετούν κάθε μέρα, Κυριακές και αργίες, 24 ώρες το 24ωρο! Απόφραξη σε κάθε βουλωμένη αποχέτευση, φρεάτιο, σιφόνι και υδρορροή. Λύσεις για κάθε βουλωμένη κουζίνα ή τουαλέτα ή κάθετες στήλες αυτών, για επιθεώρηση βλαβών αποχετευτικού δικτύου με κάμερα καθώς και για μηνιαίες συντηρήσεις αυτών. Στόχος μας είναι να καταλαβαίνουμε και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας με την επίλυση των θεμάτων που αντιμετωπίζουν. Διαβεβαιώνουμε ότι οι τεχνικοί μας είναι εξειδικευμένοι σε όλες τις πτυχές των αποφράξεων, καθαρισμών και συντηρήσεων.

φρεάτιο της Αποφράξεις Παλλήνη

φρεάτιο της Αποφράξεις Παλλήνη

Υπηρεσίες Αποφράξεων στην Παλλήνη

Η Αποφράξεις Παλλήνης μετά από χρονιά έντιμης και αποδοτικής εργασίας επεκτάθηκε και καλύπτει όλη την γύρω περιοχή. Καλέστε μας σε όλη την διάρκεια του 24ώρου, 365 ημέρες τον χρόνο, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες.  Είμαστε τυπικοί στο χρονοδιάγραμμα της κάθε εργασίας μας με τακτοποιημένη εμφάνιση και πάντα ευγενικοί. Από την περιγραφή του προβλήματος και τον επιτόπιο έλεγχό του ενημερώνουμε, συμβουλεύουμε και προτείνουμε τον καλύτερο και όσο το δυνατόν οικονομικότερο τρόπο αντιμετώπισης. Καλέστε την Αποφρακτική Παλλήνης σε όλη την διάρκεια του 24ώρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Υπηρεσίες Αποφράξεων:

 • Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Παλλήνη Αττικής
 • Αποφράξεις Φρεατίων Παλλήνη –210 603 20 20
 • Απόφραξη Νεροχύτη Παλλήνη –210 603 20 20
 • Απόφραξη Υδρορροής Παλλήνη –210 603 20 20
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Παλλήνη –210 603 20 20
 • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Παλλήνη –210 603 20 20
 • Καθαρισμός Φρεατίων Παλλήνη –210 603 20 20
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα –210 603 20 20
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Παλλήνη –210 603 20 20

Διάγνωση με κάμερα

Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη διάγνωση με κάμερα, η Εταιρεία Αποφράξεων Παλλήνη έχει στη διάθεση της ειδικές, έγχρωμες, ψηφιακές κάμερες για την επιθεώρηση των σωληνώσεων της γραμμής της αποχέτευσης σας. Έτσι μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε την κατάσταση των σωλήνων σας. Τοποθετούμε την κάμερα στο σωλήνα κι έτσι εντοπίζουμε με ακρίβεια το μέγεθος και την αιτία του προβλήματος. Σας γλιτώνουμε έτσι από χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Σας εξασφαλίζουμε, εγγυημένα, το καλύτερο, ποιοτικό αποτέλεσμα, με το χαμηλότερο κόστος, στο σωστό χρόνο. Η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα της Απόφραξη στην Παλλήνη. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας φθάνουν πάντα στην ώρα τους και είναι έτοιμοι να λύσουν οποιοδήποτε αποχετευτικό πρόβλημα στην Παλλήνη. Δεν έχετε παρά να περιμένετε το καλύτερο από εμάς όταν βρίσκεστε σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Άντληση Υδάτων

Η Αποφράξεις Αποχετεύσεων Παλλήνης προσφέρει υπηρεσίες άντλησης ομβρίων και ακάθαρτων υδάτων από υπόγεια και γκαράζ σε επαγγελματικών αλλά και οικιακούς χώρους. Απόφραξη Αποχέτευσης Παλλήνη για την άντληση νερών από κάθε χώρο, οικιακό, επαγγελματικό ή κοινόχρηστο.

 1. Άντληση Υδάτων από βουλωμένα φρεάτια Παλλήνη
 2. Άντληση Υδάτων ανελκυστήρες και ασανσέρ Παλλήνη
 3. Άντληση Υδάτων από χώρους στάθμευσης Παλλήνη

περιοχές εξυπηρέτησης

  Αποφράξεις Παλλήνη Επικοινωνία: 210 603 20 20 ΤΚ 15351

  Σχετικά με την Παλλήνη

  Η Παλλήνη είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Παλλήνης, έδρας της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, μαζί με το Γέρακα και την Ανθούσα.

  Top