ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ. Έχουμε μια αξιοζήλευτη φήμη για την ευγενική αντιμετώπιση και την άριστη εξυπηρέτηση, βάζοντας τις ανάγκες των πελατών μας πρώτα. Όλες οι εργασίες μας εκτελούνται από επαγγελματίες, έμπειρους και πλήρως καταρτισμένους τεχνικούς. Έχουν εκπαιδευτεί σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και συμμορφώνονται με τους κανονισμούς υγείας και ασφάλειας.

Το γεγονός του ότι έχουμε χρόνια εμπειρία και μια μεγάλη σειρά από επιτυχημένες αποφράξεις δε μας κάνει να επαναπαυόμαστε αλλά ακόμα περισσότερο μας ωθεί να διατηρήσουμε τη φήμη την οποία έχουμε δημιουργήσει. Στην περιοχή της Πεντέλης, οι πελάτες μας δείχνουν μια σταθερή προτίμηση στην εταιρεία μας και στις υπηρεσίες που παρέχουμε. Ο λόγος είναι ότι έχουν πειστεί μέσα από τη μακροχρόνια συνεργασία μας ότι το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας όσον αφορά την απόφραξη αποχέτευσης και της απολύμανσης, είναι το υψηλότερο της αγοράς. Καλέστε μας στο 210 603 20 20.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

Καλέστε μας αμέσως για θέματα σχετικά με την αποχέτευση σας πριν προκληθεί ακόμη μεγαλύτερη ζημιά. Μη σπαταλάτε άσκοπα χρόνο και χρήματα. Καλέστε απλά τους επαγγελματίες. Είμαστε έτοιμοι να διεκπεραιώσουμε κάθε άσχημη κατάσταση που σας απασχολεί. 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Το προσωπικό μας απαρτίζεται από τεχνικούς οι οποίοι είναι πάντα ικανοί να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα προσφέροντας μόνιμες λύσεις απέναντι σε όλες τις ανάγκες σας. Αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων και καθαρισμού φρεατίων καθώς και άντληση υδάτων από υπόγειους χώρους. Εργαζόμαστε με τη μεγαλύτερη σύνεση και συνέπεια. Φροντίζουμε να αξιοποιούμε όλες αυτές τις μεθόδους που μας διαφοροποιούν από τις υπόλοιπες εταιρείες του χώρου.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Είμαστε κοντά σας με ένα τηλεφώνημα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την άμεση λύση οποιουδήποτε προβλήματος σας. Στις καλύτερες τιμές της αγοράς, τον ταχύτερο δυνατό χρόνο, με εγγυημένα αποτελέσματα. Σας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπηρεσιών για τις εγκαταστάσεις της αποχέτευσης σας. Άμεσα και πάνω απ’ όλα με την καλύτερη, επαγγελματική εγγύηση.

Δραστηριοποιούμαστε στα βόρεια προάστια Αττικής, για να λύσουμε κάθε πρόβλημα στις αποφράξεις, τις αντλήσεις υδάτων και ότι άλλο έχει να κάνει με την αποχέτευση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου και είμαστε η πιο αξιόπιστη λύση για υπηρεσίες απόφραξης, συντήρησης και καθαρισμού αποχετεύσεων και υποστηριζόμαστε από πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των αποχετευτικών δικτύων.

40 Χρόνια Αποφράξεις Πεντέλη

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία εργασιών σε οικιακούς, εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες. Είμαστε κοντά σας και είμαστε δεσμευμένοι απέναντί σας για την πλήρη ικανοποίησή σας, σε όλους τους τομείς παροχής υπηρεσιών, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, που είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε.

Προσφέρουμε 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες τις υπηρεσίες μας. Για εμάς το πιο σημαντικό είναι οι πελάτες μας και ανταποκρινόμαστε σε κάθε τους ανάγκη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μετά από χρονιά έντιμης και αποδοτικής εργασίας και επεκτάθηκε. Καλύπτει όλη την περιοχή της Πεντέλης. Καλέστε μας σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου, 365 ημέρες τον χρόνο, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες. Στόχος μας είναι να καταλαβαίνουμε και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας με την επίλυση των θεμάτων που αντιμετωπίζουν.

Διαβεβαιώνουμε ότι οι τεχνικοί μας είναι εξειδικευμένοι σε όλες τις πτυχές των αποφράξεων, καθαρισμών και συντηρήσεων. Είμαστε τυπικοί στο χρονοδιάγραμμα της κάθε εργασίας μας με τακτοποιημένη εμφάνιση και πάντα ευγενικοί. Από την περιγραφή του προβλήματος και τον επιτόπιο έλεγχό του ενημερώνουμε, συμβουλεύουμε και προτείνουμε τον καλύτερο και όσο το δυνατόν οικονομικότερο τρόπο αντιμετώπισης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα

Κάνουμε διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα υψηλής ευκρίνειας ώστε να έχουμε την πλέον ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζετε. Κατόπιν ο σχεδιασμός των ενεργειών μας πριν εκτελεστεί θα σας δώσει μία ακριβή εικόνα, για το είδος των εργασιών που θα γίνουν και το πόσο αυτά θα κοστίσουν.

Πάγια πολιτική μας είναι η επιδίωξη των χαμηλών τιμών. Γιατί γνωρίζουμε από πρώτο χέρι και εμείς πόσο δύσκολα τα πράγματα έχουν γίνει. Οι τεχνικοί μας διαθέτουν μια ποικιλία από κάμερες, καθεμία από τις οποίες μπορεί να χωρέσει σε διαφορετικού μεγέθους σωλήνες και έχουν την ευελιξία να μετακινηθούν, να ζουμάρουν και να περιστραφούν, για να δώσουν μια σαφή εικόνα για το τι συμβαίνει μέσα στους σωλήνες του δικτύου της αποχέτευσης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ
ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

Άντληση Υδάτων

Προσφέρουμε υπηρεσίες άντλησης ομβρίων και ακάθαρτων υδάτων από υπόγεια και γκαράζ σε επαγγελματικών αλλά και οικιακούς χώρους. Διαθέτουμε αντλίες τόσο δυνατές που πραγματικά θα στραγγίξουν τα νερά από τον χώρο που έχουν λιμνάσει κάνοντας το μετέπειτα καθάρισμα πολύ πιο εύκολο. Αναλαμβάνουμε την άντληση καθαρών ή βρώμικων υδάτων από κάθε χώρο.

  1. Άντληση Υδάτων από βουλωμένα φρεάτια Πεντέλη
  2. Άντληση Υδάτων ανελκυστήρες και ασανσέρ Πεντέλη
  3. Άντληση Υδάτων από χώρους στάθμευσης Πεντέλη

Αποφράξεις Πεντέλη Επικοινωνία: 210 603 20 20 ΤΚ 15236

Σχετικά με την Πεντέλη

Η Πεντέλη είναι δημοτική κοινότητα του Δήμου Πεντέλης ο οποίος απαρτίζεται επίσης από τη Νέα Πεντέλη και τα Μελίσσια, όπου βρίσκεται η έδρα. Στη νεότερα χρόνια, η ευρύτερη περιοχή προσελκύει λατόμους που έρχονται από όλη την Ελλάδα για να εκμεταλλευθούν το ξακουστό μάρμαρο του όρους.