ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 210 603 20 20

Καλώντας την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ να είστε σίγουροι ότι το πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο θα αντιμετωπιστεί γρήγορα και αποτελεσματικά. Θα λύσουμε κάθε ζήτημα που έχει αναστατώσει το σπίτι ή την επιχείρηση σας. Εδώ και 40 περίπου έτη σας προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες καθαρισμού, συντήρησης και απόφραξης στα δίκτυα των αποχετεύσεων. Δε σας υποσχόμαστε απλά να σας παρέχουμε μια γρήγορη και επαγγελματική λύση στο αποχετευτικό σας σύστημα. Η Αποφράξεις Χαλάνδρι σας συμβουλεύει και σας προτείνει τακτικές, προληπτικές συντηρήσεις της αποχέτευσης σας για την αποφυγή προβλημάτων στο μέλλον. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ για να συζητήσουμε αυτό που σας απασχολεί. Πολύ γρήγορα θα έρθουμε στον χώρο σας για να επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχει παρουσιαστεί. Είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα των αποχετεύσεων και με απόλυτη ασφάλεια σας δίνουμε το πλεονέκτημα της εμπειρίας και του εξοπλισμού μας. Καλέστε μας στο 210 603 20 20.

 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Όλα αυτά τα χρόνια, με την πολύτιμη εμπειρία που έχουμε αποκτήσει ικανοποιούμε και καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ έχει την τεχνογνωσία να ασχοληθεί με κάθε είδους αποχετευτικό πρόβλημα και να σας βοηθήσει ώστε η καθημερινότητά σας να επανέλθει στους φυσιολογικούς της ρυθμούς. Όλοι οι τεχνικοί μας εξασφαλίζουν να σας προσφέρουν ηρεμία και ασφάλεια καθώς αποτελούν τον πυρήνα των όσων κάνουμε. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ έχει γίνει γνωστή για την ικανότητά της να παρέχει ολοκληρωμένες, επαγγελματικές, αποτελεσματικές και αποδοτικές υπηρεσίες, αντιμετωπίζοντας τις υψηλές προσδοκίες των πελατών της. Ο στόχος και η αποστολή της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ είναι τα οφέλη από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, την προηγμένη τεχνογνωσία και την πολύτιμη εμπειρία που έχουμε αποκτήσει, να διοχετεύονται σε εσάς. Σας διαβεβαιώνουμε ότι η εργασία θα ολοκληρωθεί με κάθε ασφάλεια, διότι έχουμε την εμπειρία, την κατάρτιση και τις δεξιότητες.

40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Δουλεύοντας σκληρά από το ξεκίνημα μας, είχαμε την ευκαιρία να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ μπορείτε να περιμένετε αποτελέσματα καθώς οι τεχνικοί της εταιρείας μας δεν έχουν συναντήσει ποτέ πρόβλημα σε μια αποχέτευση που δεν μπόρεσαν να λύσουν. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ στέκεται πάντα στο πλευρό σας για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την αποχέτευση αλλά και τα παράσιτα που σας ταλαιπωρούν. Οι αποφράξεις και οι απολυμάνσεις σε οικίες, επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες, είναι η καθημερινή μας εργασία. Στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο για αποφράξεις, καθαρισμούς αποχέτευσης, αντλήσεις υδάτων, επιθεωρήσεις με κάμερα, κ.α. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ειδικεύεται στον τομέα των αποχετεύσεων εδώ και 40 χρόνια. Το προσωπικό μας είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση.

Οι υπηρεσίες της Αποφράξεις Χαλάνδρι

Στις υπηρεσίες της περιλαμβάνονται εκείνες του καθαρισμού, απόφραξης και συντήρησης αποχετεύσεων σε οικίες, πολυκατοικίες, στρατόπεδα, σχολεία, νοσοκομεία, κ.α. Μπορούμε και αντιμετωπίζουμε οποιοδήποτε πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο, μικρό ή μεγάλο. Το προσωπικό του γραφείου της Αποφράξεις Χαλάνδρι και οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι έτοιμοι να δράσουν αποτελεσματικά και να καλύψουν άμεσα τις ανάγκες σας. Η Αποφράξεις Χαλάνδρι έχει δεσμευτεί στην παροχή έντιμων, διαφανών και αξιόπιστων υπηρεσιών. Εργαζόμαστε ακούραστα από την αρχή έως το τέλος μιας εργασίας και εξηγούμε αναλυτικά, περιγραφικά και σαφή την εξέλιξη της διαδικασίας. Τα φορτηγά της Αποφράξεις Χαλάνδρι είναι εξοπλισμένα για άμεση ανταπόκριση, μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητά μας σε κάθε χώρο που επισκεπτόμαστε. Κάθε συνεργείο έχει στην κατοχή του σύστημα GPS, παρέχοντας στοιχεία σε πραγματικό χρόνο, εξασφαλίζοντας άμεση, ολοκληρωμένη και επαγγελματική παροχή υπηρεσιών.

Αποφράξεις Χαλάνδρι

Αποφράξεις Χαλάνδρι

Υπηρεσίες Αποφράξεων στο Χαλάνδρι

Η Αποφρακτική Χαλάνδρι μετά από χρονιά έντιμης και αποδοτικής εργασίας επεκτάθηκε και καλύπτει όλες τις γύρω περιοχές. Καλέστε μας σε όλη την διάρκεια του 24ώρου, 365 ημέρες τον χρόνο, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες. Καλέστε μας σε όλη την διάρκεια του 24ώρου, 365 ημέρες τον χρόνο, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες. Προσφέρουμε υπηρεσίες άντλησης ομβρίων και ακάθαρτων υδάτων από υπόγεια και γκαράζ σε επαγγελματικών αλλά και οικιακούς χώρους,

Άντληση Υδάτων

Η Αποφράξεις Χαλανδρίου προσφέρει υπηρεσίες άντλησης ομβρίων και ακάθαρτων υδάτων από υπόγεια και γκαράζ σε επαγγελματικών αλλά και οικιακούς χώρους. Διαθέτουμε αντλίες τόσο δυνατές που πραγματικά θα στραγγίξουν τα νερά από τον χώρο που έχουν λιμνάσει κάνοντας το μετέπειτα καθάρισμα πολύ πιο εύκολο. Αναλαμβάνουμε την άντληση καθαρών η βρόμικων υδάτων από κάθε χώρο. Διαθέτουμε αντλίες τόσο δυνατές που πραγματικά θα στραγγίξουν τα νερά από τον χώρο που έχουν λιμνάσει κάνοντας το μετέπειτα καθάρισμα πολύ πιο εύκολο. Καλύπτουμε ολόκληρη την περιοχή του Χαλανδρίου με το έμπειρο μας συνεργείο μαζί με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό βρισκόμενοι στην διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο.

 1. Άντληση Υδάτων από βουλωμένα φρεάτια Χαλάνδρι
 2. Άντληση Υδάτων ανελκυστήρες και ασανσέρ Χαλάνδρι
 3. Άντληση Υδάτων από χώρους στάθμευσης Χαλάνδρι

Περιοχές εξυπηρέτησης

  Αποφράξεις Χαλάνδρι Επικοινωνία: 210 603 20 20 Τ.Κ. 15231

  Πληροφορίες περιοχής Χαλανδρίου

  Το Χαλάνδρι είναι δήμος του Βορείου Τομέα στο Αθηναϊκό πεδίο της Περιφέρειας Αττικής. Με ιστορική έδρα την αρχαία Φλύα, τόπο καταγωγής του Ευριπίδη και υψόμετρο που κυμαίνεται μεταξύ 185-230, το Χαλάνδρι είναι προσβάσιμο από σημαντικούς αυτοκινητοδρόμους όπως η Αττική Οδός, η Κηφισίας και η Μεσογείων και εξυπηρετείται μεταξύ άλλων από τους σταθμούς του Μετρό και Προαστιακού Χαλάνδρι, Πλακεντίας και Νομισματοκοπείο. Γειτνιάζει με το Αμαρούσιο, τα Βριλήσσια, το Ψυχικό, την Αγία Παρασκευή, και το Δήμο Παπάγου. Με την εφαρμογή της νέας διοικητικής διαίρεσης της χώρας κατά το Πρόγραμμα Καλλικράτης το 2011 ουδεμία μεταβολή επήλθε στο δήμο, σύμφωνα με το άρθρο 1,§ 5.1.Β αυτού, στα επίσημα στοιχεία του οποίου εμφανίζονται οι συνοικίες του Πολυδρόσου και της Φραγκοκκλησιάς. Δήμαρχος είναι ο Σίμος Ρούσσος και οι κάτοικοι ονομάζονται Χαλανδραίοι.

  Top