ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

Αποφράξεις Τιµοκατάλογος Υπηρεσιών

Αποφράξεις Τιµοκατάλογος Υπηρεσιών

Αποφράξεις Τιµοκατάλογος Υπηρεσιών

Αποφράξεις Τιµοκατάλογος Υπηρεσιών

Από τι εξαρτάται η τιμή μιας απόφραξης;

Αποφράξεις Τιµοκατάλογος Υπηρεσιών
Αποφράξεις Τιµοκατάλογος Υπηρεσιών

Πολλές φορές οι πελάτες μας ρωτάνε στο τηλέφωνο πόσο θα κοστίσει η απόφραξη.  Είναι μία συνηθισμένη ερώτηση που δυστυχώς καοιος δε μπορεί να γνωρίζει την απάντησή της. Διότι ο πελάτης βλέπει μόνο το αποτέλεσμα της ζημιάς και δε μπορεί να αξιολογήσει το μέγεθος του προβλήματος. Όλες οι αποχετεύσεις δεν είναι ίδιες και τα προβλήματα που παρουσιάζονται ποικίλουν ( σπασίματα, καθίζηση εδάφους, ρίζες κλπ).

Ο προσδιορισμός λοιπόν του κόστους καθορίζεται από έναν εξειδικευμένο τεχνικό μας, όπου σε συνδυασμό με τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτει δίνουν μία οριστική αντιμετώπιση στο πρόβλημα και όχι απλά μια πρόχειρη λύση απόφραξης με δελεαστική τιμή, που σε βάθος χρόνου ο πελάτης θα πληρώσει πολλαπλάσια για την ίδια εργασία, χωρίς να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ριζικά.

Αποφράξεις Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών:

Έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο προστασίας της υγείας και της ασφάλειας σας, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, είτε αφορούν οικιακούς, επαγγελματικούς ή δημοσίους χώρους. Μη διστάσετε να μας καλέσετε. Καλύπτουμε όλους τους τύπους αποχέτευσης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Επίσης αν χρειαστεί μπορούμε να σας προσφέρουμε και τακτικές, προληπτικές συντηρήσεις χάρη στην ευελιξία των συνεργείων μας. Όλες οι εργασίες της εταιρείας μας είναι εγγυημένες και εκτελούνται από άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς. Εδώ και 30 χρόνια σεβόμαστε τον χρόνο και το σπίτι σας και σας εγγυόμαστε το αποτέλεσμα των εργασιών μας.

Εάν έχετε κουραστεί από συνεργεία που είναι αναξιόπιστα και δεν έρχονται στα προγραμματισμένα σας ραντεβού, δεν έχετε παρά να μας καλέσετε 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες. Για εσάς που χρειάζεστε μία σίγουρη λύση, είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε αυτήν που ταιριάζει καλύτερα με τις ανάγκες του δικού σας αποχετευτικού δικτύου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.