ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ 210 603 20 20

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ εξυπηρετεί κάθε είδους οίκημα όπως σχολεία, στρατόπεδα, νοσοκομεία, πολυκατοικίες, οικίες, καταστήματα, βιοτεχνίες, κ.α. βάζοντας τις ανάγκες των πελατών μας πρώτα. Όλες οι εργασίες εκτελούνται από επαγγελματίες, έμπειρους και πλήρως καταρτισμένους τεχνικούς. Η Αποφράξεις Κάντζα σας προσφέρει όλες τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τις ασυναγώνιστες υπηρεσίες μας και την ταχύτητα απόκρισης. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ σεβόμενη την μακρόχρονη παρουσία της και την εξαιρετική της φήμη φροντίζει για τη διατήρηση της ως η κορυφαία εταιρία αποφράξεων και απολυμάνσεων στην περιοχή της Κάντζας. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα που χρήζει της παρουσίας μας θα διαπιστώσετε ότι θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες αποφράξεων αποχετεύσεων και καθαρισμού φρεατίων που η εταιρεία μας παρέχει. Το τρίπτυχο ταχύτητα, ποιότητα και οικονομία που χαρακτηρίζει όλων των ειδών τις αποφρακτικές εργασίες μας είναι η εγγύηση μας για αυτό. Καλέστε στο 210 603 20 20.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΖΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΖΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ: 365 ημέρες τον χρόνο

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και με την πείρα που διαθέτουμε αντιμετωπίζουμε χωρίς κανένα πρόβλημα τα πάντα. Καλέστε μας 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Θα είμαστε κοντά σας σε 15 λεπτά, όλο το 24ωρο.. Εργαζόμαστε σκληρά για να εξασφαλίσουμε ότι τα προβλήματα δεν θα επανεμφανιστούν παρέχοντας συμβουλές σχετικά με προληπτικά μέτρα για το αποχετευτικό σας σύστημα για την καλή μελλοντική λειτουργία. Θα επιλύσουμε όποιο πρόβλημα και αν έχετε σε χρόνο μηδέν. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ αναλαμβάνει κάθε είδος αποφράξεις {Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις λεκάνης, αποφράξεις σιφωνίου, αποφράξεις κουζινών, αποφράξεις υδρορροών, αντλήσεις υδάτων, διάγνωση με κάμερα και καταγραφή, καθαρισμός στεγανών φρεατίων (αντλιοστασίων)}.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ: άμεσα στον χώρο σας

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ αναλαμβάνει κάθε είδους πρόβλημα που ενδεχομένως έχει παρουσιαστεί στην δική σας αποχέτευση και εγγυόμαστε την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας. Η απόφραξη είναι από τις πιο σημαντικές και αναγκαίες εργασίες σε μια ιδιοκτησία. Κάθε κλήση από τους πελάτες μας αποτελεί πρόκληση για την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ γιατί έτσι μπορούμε και αποδεικνύουμε την αγάπη και το μεράκι γι’ αυτό που κάνουμε. Είμαστε οι ειδικοί στον τομέα των αποχετεύσεων και ερχόμαστε άμεσα στις γύρω περιοχές. Είναι σημαντικό να δράσουμε γρήγορα, αν ανακαλύψετε ότι έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα βουλώματος. Δεν είναι μόνο μαι δυσάρεστη κατάσταση οι βουλωμένες αποχετεύσεις αλλά επιβλαβής για την υγεία σας και μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην περιουσία σας. Για αυτό μην καθυστερείτε, καλέστε μας και άμεσα θα βρισκόμαστε στον χώρο σας.

Αποφράξεις Κάντζα: Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

Πρώτος στόχος της Αποφράξεις Κάντζα είναι η πλήρης ικανοποίηση του πελάτη και αυτό το πετυχαίνουμε προσφέροντας περισσότερα. Συνδυάζοντας τις παλιές αξίες με τις σημερινές τεχνολογίες σας παρέχουμε έγκαιρη και έγκυρη εξυπηρέτηση και εγγυόμαστε άριστο αποτέλεσμα. Εγκαταλείψτε τους φόβους και την απογοήτευση που ενδεχομένως νιώθετε από προηγούμενες εταιρείες και καλέστε την Αποφράξεις Κάντζα για να σας αποδείξουμε ότι αυτά που λέμε δεν είναι καθόλου τυχαία. Είμαστε σίγουροι ότι σας παρέχουν άριστη εξυπηρέτηση με μία σειρά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στα αποχετευτικά δίκτυα που περιλαμβάνουν:

 • αποφράξεις παντός είδους
 • ολοκληρωμένα συστήματα επαγγελματικού καθαρισμού της αποχέτευσης
 • τακτικές συντηρήσεις των σωληνώσεων του αποχετευτικού συστήματος
 • χρήση μηχανημάτων με υψηλή πίεση νερού
 • ακριβή έλεγχο και εντοπισμό προβλημάτων στο εσωτερικό των σωληνώσεων της αποχέτευσης μέσω ειδικής ψηφιακής κάμερας στα πιο δυσπρόσιτα σημεία κλπ.

  Αποφράξεις Κάντζας

  Αποφράξεις Κάντζα

Υπηρεσίες Αποφράξεων στην Κάντζα:

Προληπτική συντήρηση αποχετεύσεων

Η προληπτική συντήρηση των αποχετεύσεων της Αποφρακτικής Κάντζας περιλαμβάνει συνήθεις επιθεωρήσεις της γραμμής της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης για την αποφυγή προβλημάτων που κρύβονται στις υδρορροές και τα φρεάτια. Ας διατηρήσουμε την επένδυσή σας στο σπίτι ή την εμπορική σας ιδιοκτησία με προγραμματισμένα σχέδια συντήρησης των αποχετευτικών εγκαταστάσεων και ελέγχους. Μια κατεστραμμένη ή βουλωμένη αποχέτευση είναι ένας εφιάλτης. Θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στην ιδιοκτησία σας. Η τακτική συντήρηση της αποχέτευσης της Αποφράξεις Αποχετεύσεων Κάντζας είναι μια από τις καλύτερες προληπτικές μεθόδους. Θα διασφαλίσετε ότι το σύστημα αποχέτευσης στο σπίτι σας θα λειτουργεί άριστα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Άντληση υδάτων

Η Αποφρακτική Εταιρεία Κάντζα προσφέρει υπηρεσίες άντλησης ομβρίων και ακάθαρτων υδάτων από υπόγεια και γκαράζ σε επαγγελματικών αλλά και οικιακούς χώρους. Διαθέτουμε αντλίες τόσο δυνατές που πραγματικά θα στραγγίξουν τα νερά από τον χώρο που έχουν λιμνάσει κάνοντας το μετέπειτα καθάρισμα πολύ πιο εύκολο. Καλύπτουμε ολόκληρο τον νομό Αττικής με το έμπειρο μας συνεργείο μαζί με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Βρισκόμαστε στη διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο. Καλέστε την Αποφράξεις Αποχέτευσης Κάντζα καθ’ όλη την διάρκεια του 24ώρου, 365 ημέρες τον χρόνο. 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες. Προσφέρουμε υπηρεσίες άντλησης ομβρίων και ακάθαρτων υδάτων από υπόγεια και γκαράζ σε επαγγελματικών αλλά και οικιακούς χώρους,

 1. Άντληση Υδάτων από βουλωμένα φρεάτια Κάντζα
 2. Άντληση Υδάτων ανελκυστήρες και ασανσέρ Κάντζα
 3. Άντληση Υδάτων από χώρους στάθμευσης Κάντζα

Περιοχές εξυπηρέτησης

  Αποφράξεις Κάντζα Επικοινωνία: 210 603 20 20 Τ.Κ. 15351

  Top