ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ

Η ομάδα μας των επαγγελματιών αποφράξεων είναι εδώ για να σας βοηθήσει να επαναφέρετε την κανονικότητα στο σπίτι σας. Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε την λεκάνη της τουαλέτας σας χωρίς ανησυχίες. Μην αφήσετε ένα απλό ή δύσκολο μπλοκάρισμα να σας καταστρέψει τη μέρα! Αφήστε στα χέρια των ειδικών την ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ και ησυχάστε.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

Είμαστε οι ειδικοί στην εξάλειψη της συμφόρησης των σωλήνων. Η ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών μας είναι έτοιμη για ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ στο μπάνιο σας αποτελεσματικά και επαγγελματικά, δίνοντάς σας την ηρεμία που χρειάζεστε στο σπίτι σας.

Οι ειδικοί μας στις αποχετεύσεις έχουν τις απαραίτητες γνώσεις, είναι άρτια εκπαιδευμένοι και εξοπλισμένοι με τα πιο προηγμένα εργαλεία για να ξεβουλώνουν κάθε τύπο σωλήνα και να επιλύσουν οποιαδήποτε απόφραξη στους σωλήνες του μπάνιου σας με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Επιπλέον, δεσμευόμαστε να εκτελούμε μια καθαρή εργασία χωρίς να προκαλέσουμε πρόσθετη ζημιά στην εγκατάστασή σας, εξασφαλίζοντας μια μακροχρόνια λύση ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ένα σπίτι χωρίς ανησυχίες.

Ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας να ξεβουλώσουμε και να καθαρίσουμε οποιοδήποτε βούλωμα

 • Λεκάνες
 • Νεροχύτες
 • Μπάνια
 • Ντουζιέρες
 • Νιπτήρες
 • Σιφώνια
 • Φρεάτια
 • Λούκια
 • Κάθετες αποχετέυσεις
 • Κρεμαστές αποχετεύσεις

24 ΩΡΕΣ – 210 603 20 20

Τι προκαλεί την ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ

Το πρόβλημα της βουλωμένης αποχέτευσης της τουαλέτας είναι κάτι που πολλοί κάτοικοι και επαγγελματίες έχουν ήδη αντιμετωπίσει. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν σε βουλωμένη αποχέτευση της λεκάνης τουαλέτας.

 • Ένα από τα πιο κοινά είναι η συσσώρευση στερεών αποβλήτων.
 • Βούλωμα από χαρτιά, όπως χαρτί υγείας, στους σωλήνες αποχέτευσης. Να σημειώσουμε εδώ ότι τα χαρτιά κανονικά δεν πρέπει να τα πετάμε στις λεκάνες γιατί δημιουργεί μάζες με άλλα υλικά ακόμα και τα οργανικά μας λύματα. Ακόμα και αν χρησιμοποιείτε διασπώμενο τύπο χαρτιού δεν είναι σίγουρο ότι θα απορροφηθεί. Εάν χρησιμοποιείτε πάρα πολύ χαρτί υγείας ή εάν είναι πολύ παχύ, σίγουρα δεν θα διαλυθεί σωστά κατά το ξέπλυμα, δημιουργώντας έτσι σοβαρή ενόχληση στο σύστημα.
 • Μη βιοδιασπώμενα αντικείμενα, όπως σερβιέτες, χαρτοπετσέτες ή παιδικά παιχνίδια, μπορεί να προκαλέσουν εμπλοκές εάν πέσουν στην τουαλέτα.
 • Μια άλλη από τις πιο κοινές αιτίες μιας βουλωμένης αποχέτευσης της τουαλέτας είναι τα υπολείμματα  ορυκτών και αλάτων στους σωλήνες. Το νερό που περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο και μαγνήσιο μπορεί να αφήσει υπολείμαματα στα εσωτερικά τοιχώματα των σωλήνων, μειώνοντας έτσι τη διάμετρο του σωλήνα και δημιουργώντας μεγαλύτερη πιθανότητα απόφραξης.
 • Επιπλέον, οι τουαλέτες που δεν έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται σωστά μεγάλες ποσότητες αποβλήτων μπορεί εύκολα να φράξουν, ειδικά οι τουαλέτες με χαμηλά επίπεδα ροής, οι οποίες καταναλώνουν λιγότερο νερό για το ξέπλυμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μια υπερβολική ποσότητα αποβλήτων μπορεί να υπερβεί την ικανότητα έκπλυσης της λεκάνης της τουαλέτας, προκαλώντας φράξιμο.
 • Τέλος, ένας λιγότερο συνηθισμένος αλλά ακόμα πιθανός λόγος θα μπορούσε να είναι ένα δομικό πρόβλημα από τους ίδιους τους σωλήνες αποχέτευσης, όπως σωλήνες που είναι λυγισμένοι ή λοξοί  ή κατεστραμμένοι από ρίζες δέντρων, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει περιοχές συσσώρευσης απορριμμάτων και να οδηγήσει σε απόφραξη.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα μπλοκαρίσματα λεκάνης λόγω κατεστραμμένου σωλήνα είναι δύσκολο να επιλυθούν ανεξάρτητα. Αν θέλετε να μάθετε τι να κάνετε σε περίπτωση βουλωμένης αποχέτευσης της τουαλέτας, αν δεν μπορείτε μόνοι σας να την ξεβουλώσετε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με ένα ειδικό μας στο 210 603 20 20.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ – Τι να κάνετε

Όταν αντιμετωπίζετε μια βουλωμένη αποχέτευση τουαλέτας, είναι φυσιολογικό να μην γνωρίζετε ακριβώς τι να κάνετε. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ενεργήσετε έγκαιρα για να αποφύγετε περαιτέρω επιπλοκές και να ξεμπλοκάρετε την λεκάνη της τουαλέτας το συντομότερο δυνατό.

Εάν παρατηρήσετε ότι η τουαλέτα είναι βουλωμένη, ένας καλός κανόνας που πρέπει να ακολουθήσετε είναι να σταματήσετε αμέσως τη χρήση της τουαλέτας και να αποφύγετε να τραβήξετε το καζανάκι. Αυτό θα μπορούσε πράγματι να προκαλέσει περαιτέρω συσσώρευση στάσιμου νερού. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να αποφύγετε να αφαιρέσετε το εμπόδιο μόνοι σας.

Μπορείτε να δοκιμάσετε να αποφράξετε την τουαλέτα χρησιμοποιώντας καθαριστικά αποχέτευσης ή ζεστό νερό. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη χαλάρωση από συσσωρεύσεις χαρτιού υγείας ή άλλων αντικειμένων που μπορεί να έχουν κολλήσει στον σωλήνα αποχέτευσης, αλλά αυτή είναι μια αποτελεσματική λύση μόνο εάν το πρόβλημα είναι μικρό.

Απόφραξη λεκάνης με μαγειρική σόδα και λευκό ξύδι

Ρίξτε βραστό νερό στη βουλωμένη τουαλέτα και μετά ρίξτε δύο ποτήρια μαγειρικής σόδας και δύο ποτήρια λευκό ξύδι και στη συνέχεια ρίξτε πάνω από τουλάχιστον 2 ή 3 λίτρα ζεστό νερό μέχρι να αφαιρεθεί το εμπόδιο ή οτιδήποτε εμποδίζει την αποχέτευση. Κανονικά, οι εμπλοκές του χαρτιού υγείας ρέουν από μόνες τους χάρη στη βαρύτητα και την πίεση. Αλλά όταν μια βουλωμένη αποχέτευση τουαλέτας  είναι ένα επίμονο πρόβλημα, μπορεί να χρειαστείτε τη βοήθεια ενός ειδικού για να εντοπίσετε την πηγή του προβλήματος μέσα στους σωλήνες.

Απορρυπαντικό πιάτων ως θεραπεία για βουλωμένες τουαλέτες

Συχνά βασιζόμαστε σε συγκεκριμένα προϊόντα για την απόφραξη σωλήνων, αλλά υπάρχουν και εναλλακτικές μέθοδοι μηδενικού κόστους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Σε αυτή την περίπτωση, το απορρυπαντικό πιάτων μπορεί να αποδειχθεί μια εξαιρετική αντιμετώπιση. Ειδικά σχεδιασμένο για να διαλύει τα λίπη, μπορεί να δράσει παρόμοια μέσα στις σωλήνες τουαλέτας. Είναι απαραίτητο να ρίξετε περίπου μισό ποτήρι απορρυπαντικό πιάτων απευθείας στη λεκάνη και να αφήσετε να δράσει για τουλάχιστον μισή ώρα. Πρέπει να πούμε ότι αυτή η μέθοδος μπορεί να λειτουργήσει μόνο σε περιπτώσεις ήπιων βουλωμάτων. Σε περιπτώσεις σοβαρών καταστάσεων καλό είναι να επικοινωνήσετε με έναν τεχνικό μας  για να αποφύγετε περαιτέρω ζημιές στις σωλήνες.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ με κόκα κόλα

Όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια βουλωμένη αποχέτευση της τουαλέτας συχνά αναζητούμε άμεσες λύσεις για να λύσουμε το πρόβλημα. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι, εκτός από τη μαγειρική σόδα, για να προσπαθήσετε να ξεβουλώσετε την τουαλέτα. Μία από τις πιο δημοφιλείς τεχνικές είναι η χρήση της Coca Cola. Η Coca Cola μπορεί να διαλύσει ουσίες που φράζουν την αποχέτευση. Ωστόσο, πρέπει να ληφθεί μέριμνα ώστε να μην συγχέεται το φωσφορικό οξύ με το υδροχλωρικό οξύ. Το φωσφορικό οξύ στην Coca cola είναι λιγότερο αποτελεσματικό στη διάλυση εμποδίων.

Μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι έχουν χρησιμοποιήσει με επιτυχία την Coca Cola για να ξεβουλώσουν την τουαλέτα τους. Σύμφωνα με αυτές τις μαρτυρίες, αρκεί να ρίξετε ένα μπουκάλι Coca Cola στην αποχέτευση και να το αφήσετε να δράσει για μερικές ώρες, κατά προτίμηση όλη τη νύχτα, ώστε το υγρό να έχει χρόνο να διαλύσει τις ακαθαρσίες. Μόλις περάσει ο απαραίτητος χρόνος, άπλώς ξεπλύνετε την τουαλέτα ελέγξτε εάν το βούλωμα έχει εξαλειφθεί. Ωστόσο, δεν είναι όλες οι εμπειρίες θετικές. Ορισμένοι αναφέρουν ότι η Coca Cola δεν λειτούργησε στην περίπτωσή του και έπρεπε να βρουν εναλλακτικές λύσεις για να αποφράξουν την αποχέτευση της τουαλέτας.

Επαγγελματική απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

Ένας επαγγελματίας τεχνικός είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει ειδικά εργαλεία για να ξεβουλώσει τη λεκάνη της τουαλέτας αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Συμπερασματικά, όταν αντιμετωπίζετε μια βουλωμένη αποχέτευση τουαλέτας, είναι σημαντικό να ενεργήσετε έγκαιρα και εάν το πρόβλημα επιμένει, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό.

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να έχουμε ένα αποχετευτικό σύστημα σε άψογη κατάσταση για να απολαμβάνουμε ένα λειτουργικό και ασφαλές σπίτι, γι’ αυτό προσπαθούμε να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών μας.

Αποκαταστήστε την ηρεμία στο σπίτι σας με τις υψηλής ποιότητας αποχετευτικές υπηρεσίες μας. Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ, προσαρμοσμένη στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Εμπιστευτείτε τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή μας για να διασφαλίσουμε το ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ αλλά και το ότι το σύστημα αποχέτευσής σας λειτουργεί βέλτιστα και ομαλά.

Συχνές ερωτήσεις για την απόφραξη τουαλέτας

Που οφείλεται το συνεχές βούλωμα της λεκάνης στην τουαλέτα μου;

Το βούλωμα της λεκάνης της τουαλέτας οφείλεται κυρίως στην απροσεξία και την άγνοια. Δυστυχώς υπάρχει η αίσθηση ότι τα ρευστά αποφάγια (σούπα, φιδές, σάλτσες) μπορούν να πετάγονται μέσα στη λεκάνη κάτι το οποίο είναι αρκετά επιβαρυντικό για την αποχέτευση της λεκάνης. Τα δε υλικά που πέφτουν στο εσωτερικό της λεκάνης της τουαλέτας, είναι διάφορα. Την πρώτη θέση κατέχουν τα μωρομάντηλα ενώ δεύτερα σε κατάταξη είναι τα κρεμαστά αποσμητικά. Άλλα παραδείγματα αποτελούν οι τρίχες, οι πάνες, οι σερβιέτες, το χαρτί τουαλέτας, τα καλλυντικά και τα σαπούνια. Επιπρόσθετα πολλά άτομα έχουν την συνήθεια να τελούν άδειασμα της άμμου της γάτας τους μέσα στη λεκάνη ή να πετάνε τις τρίχες των κατοικίδιων τους ύστερα από το μπάνιο ή το κούρεμα. Επιπλέον τα παιδιά μικρής ηλικίας συνηθίζουν να ρίχνουν πολλές φορές διάφορα αντικείμενα όπως για παράδειγμα μικρά παιχνίδια.

Γιατί δεν καθαρίζει η λεκάνη μου όταν τραβάω το καζανάκι ενώ δεν είναι βουλωμένη;

Εάν η τουαλέτα δεν ξεπλένεται καλά, ενδεχομένως οφείλεται σε ένα από τα παρακάτω προβλήματα:
– Η στάθμη του νερού στο καζανάκι έχει ρυθμιστεί σε χαμηλή στάθμη νερού.
– Κάποιο εμπόδιο φράζει την τουαλέτα, τη φλάντζα ή την αποχέτευση.
– Οι οπές εισόδου είναι μπλοκαρισμένες.

Μπορώ να ξεβουλώσω μόνος μου τη λεκάνη;

Φυσικά και μπορείτε, με βεντούζα ή χειροκίνητη ατσαλίνα, εφόσον βέβαια η φραγή δεν είναι αρκετά βαθιά. Υπάρχουν επίσης αντικείμενα που πέφτουν στη λεκάνη, όπως μικρά παιχνίδια, πάνες, μωρομάντιλα τα οποία με την πάροδο του χρόνου δημιουργούν μία άμορφη μάζα η οποία είναι δύσκολο να διαλυθεί χωρίς να επέμβει ένας επαγγελματίας.

Μπορώ να ρίχνω τις τρίχες στη λεκάνη της τουαλέτας;

Επειδή είναι μέρος του σώματός μας δε σημαίνει ότι μπορεί να αποστραγγιστεί με ασφάλεια στη λεκάνη. Τα μαλλιά φράζουν τις ντουζιέρες, τους νεροχύτες αλλά και τις σωληνώσεις της λεκάνης. Όπως το οδοντικό νήμα, σχηματίζει γιγάντιες μπάλες που παγιδεύουν τις μυρωδιές και δημιουργούν δύσκολα μπλοκαρίσματα σε σωλήνες, αποχετευτικές εγκαταστάσεις και υπονόμους.

Πόσο γρήγορα θα έρθετε σπίτι μου για απόφραξη λεκάνης τουαλέτας;

ΑΜΕΣΩΣ! Ναι, ισχύει και θα το διαπιστώσετε. Διαθέτουμε κινητά συνεργεία τα οποία επεμβαίνουν αμέσως μετά την κλήση σας. Εσείς απλώς καλέστε μας στο 210 603 20 20 και αναφέρετε το πρόβλημά σας.