ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ. Έχετε ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα στην αποχέτευση; Θέλετε να αποφύγετε τυχόν μελλοντικά προβλήματα με το αποχετευτικό σας σύστημα; Μια διάγνωση με κάμερα υψηλής ανάλυσης είναι ο ιδανικός τρόπος για να μπορείτε να το κάνετε αυτό. Ένα σημαντικό μέρος της απόφραξης στις βουλωμένες αποχετεύσεις σας είναι να κατανοήσουμε πλήρως τι προκάλεσε το πρόβλημα εξαρχής.

Με τη διάγνωση με κάμερα οι τεχνικοί μας μπορούν να πραγματοποιήσουν έναν σχολαστικό έλεγχο για διαρροές και καθιζήσεις. Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένες κάμερες και λογισμικό για να εντοπίσουμε την ακριβή θέση του προβλήματος. Καλέστε μας στο 210 603 20 20.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ

Μόλις έχουμε αντλήσει τα απαραίτητα στοιχεία, μπορούμε να εκτιμήσουμε την κατάσταση του υπόγειου αποχετευτικού σας συστήματος αποκαλύπτοντας όλες τις τρέχουσες ζημιές ή τα πιθανά προβλήματα.Το καλύτερο σημείο είναι ότι μπορούμε να τα κάνουμε όλα αυτά με απολύτως καμία αναστάτωση στην ιδιοκτησία σας.

Με εμπειρία πάνω από 40 χρόνια, δεν υπάρχει τίποτα που να μην έχουμε ασχοληθεί ήδη. Θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάγνωση με κάμερα ή θα θέλατε να κανονίσετε ένα ραντεβού; Παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή μαζί μας σήμερα.

Διάγνωση με κάμερα από την Αποφράξεις Γέρακας

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε δυο πράγματα. Το πως λειτουργεί η μέθοδος καθαρισμού με υδροβολή και το πόσο ακριβής είναι η μέθοδος διάγνωσης με κάμερα. Έχουμε τοποθετήσει από τη μια άκρη του αγωγού το σύστημα με την κάμερα και από την άλλη το σύστημα καθαρισμού υψηλής πίεσης. Η διάγνωση με κάμερα καταγράφει ακριβώς το σημείο μέσα στην αποχέτευση ανά πάσα στιγμή και προσφέρει εξαιρετικής καθαρότητας απεικόνιση υψηλής ανάλυσης.

Με την κάμερα ανακαλύπτουμε τη ρίζα του προβλήματος και με αυτές τις πληροφορίες έχουμε καλύτερη εικόνα για να το επιδιορθώσουμε. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα έχουμε όλο τον εξοπλισμό, την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να το επιλύσουμε.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ