ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑ – 210 603 20 20

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑ είναι μεγάλη χαρά μας που στεκόμαστε στο πλευρό μας και καλύπτουμε τις ανάγκες σας. Από την αρχή της ίδρυσης μας εργαζόμαστε σκληρά και με ζήλο προκειμένου η δική σας ικανοποίηση να αγγίξει τον πρωτεύοντα στόχο μας, δηλαδή στο 100%. Αποφράξεις Ανθούσα και κάθε πελάτης για εμάς είναι ξεχωριστός. Έχουμε δεσμευτεί απέναντί σας για την άριστη εξυπηρέτησή σας, προκειμένου το αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού ή της επιχείρησή σας να λειτουργεί αποτελεσματικά τα επόμενα χρόνια. Ένα τηλεφώνημα στο 210 603 20 20. Θα λύσετε κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί και έχει διαταράξει την καθημερινότητά σας. Καταλαβαίνουμε και γνωρίζουμε πόσο άσχημη μπορεί να γίνει μια κατάσταση αν ξαφνικά προκύψει κάτι κατά την διάρκεια της νύχτας ή την ημέρα των Χριστουγέννων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑ κατά την διάρκεια όλου του 24ώρου, ημέρα και νύχτα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΥΣΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΥΣΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑ καταλαβαίνουμε και γνωρίζουμε πόσο άσχημη μπορεί να γίνει μια κατάσταση αν ξαφνικά προκύψει κάτι κατά την διάρκεια της νύχτας ή την ημέρα των Χριστουγέννων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μας καλέστε κατά την διάρκεια όλου του 24ώρου, ημέρα και νύχτα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.Η τάση μας να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να πασχίζουμε για την τελειοποίηση των μεθόδων για την πραγματοποίηση αποφράξεων κι απολυμάνσεων είναι συνυφασμένη με την επιτυχία και έχει τραβήξει την προσοχή πολιτών από κάθε σημείο της Ανθούσας Οι υπηρεσίες μας έχουν να κάνουν με αποφράξεις αποχετεύσεων, αντλήσεις υδάτων  και απολυμάνσεις. Εάν χρειάζεστε τέτοιου είδους υπηρεσίες η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑ αποτελεί την πλέον συμφέρουσα και την πιο αποτελεσματική, με χαμηλότερο κατάλογο τιμών της αγοράς. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση στους πελάτες μας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑ: καλύπτουμε τις ανάγκες σας

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑ είναι μεγάλη χαρά μας που στεκόμαστε στο πλευρό μας και καλύπτουμε τις ανάγκες σας. Η τάση μας να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να πασχίζουμε για την τελειοποίηση των μεθόδων για την πραγματοποίηση αποφράξεων είναι συνυφασμένη με την επιτυχία και έχει τραβήξει την προσοχή πολιτών από κάθε σημείο της Ανθούσας. Οι υπηρεσίες μας έχουν να κάνουν με αποφράξεις αποχετεύσεων, αντλήσεις υδάτων. Εάν χρειάζεστε τέτοιου είδους υπηρεσίες η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑ αποτελεί την πλέον συμφέρουσα και την πιο αποτελεσματική, με χαμηλότερο κατάλογο τιμών της αγοράς. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση στους πελάτες μας.

Αποφράξεις Ανθούσα: 100% αποτελεσματικότητα

Από την αρχή της ίδρυσης της Αποφράξεις Ανθούσα εργαζόμαστε σκληρά και με ζήλο προκειμένου η δική σας ικανοποίηση να αγγίξει τον πρωτεύοντα στόχο μας, δηλαδή στο 100%. Αποφράξεις Ανθούσα και κάθε πελάτης για εμάς είναι ξεχωριστός. Έχουμε δεσμευτεί απέναντί σας για την άριστη εξυπηρέτησή σας, προκειμένου το αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού ή της επιχείρησή σας να λειτουργεί αποτελεσματικά τα επόμενα χρόνια. Ένα τηλεφώνημα σας και θα λύσετε κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί και έχει διαταράξει την καθημερινότητά σας.

Αποφράξεις Απολυμάνσεις Ανθούσα

Αποφράξεις Ανθούσα

Υπηρεσίες Αποφράξεων στην Ανθούσα

Καθαρισμός Αποχέτευσης

Στην Αποφράξεις Αποχέτευσης Ανθούσα είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση σας. Η Αποφρακτική Εταιρεία Ανθούσας χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, για να διαγνώσει και να διορθώσει τα προβλήματα στην αποχέτευση σας. Γιατί απλώς να ξεβουλώσετε την αποχέτευσή σας όταν μπορείτε να την καθαρίσετε πλήρως; Υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος και η Απόφραξη στην Ανθούσα είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Η πιο συνηθισμένη μέθοδος καθαρισμού της αποχέτευσης περιλαμβάνει την εισαγωγή καλωδίου με λεπίδες κοπής στο σωλήνα αποστράγγισης. Χρησιμοποιώντας μια ισχυρή περιστροφική κίνηση, ο κοπτήρας διαλύει τα εμπόδια και καθαρίζει τη γραμμή.  Το προσωπικό μας φιλικό, ευγενικό και καταρτισμένο είναι σε ετοιμότητα για να λύσει κάθε σας πρόβλημα. Καμία άλλη εταιρεία στην Αττική δεν προσφέρει τόσο ολοκληρωμένες υπηρεσίες! Όπου και αν θέλετε να γίνει ένας καθαρισμός αποχέτευσης σε ένα σχολείο, επαγγελματικό χώρο, ξενοδοχείο, νοσοκομείο, εμπορικό κατάστημα ή κατοικία μπορούμε να βοηθήσουμε.

Άντληση Υδάτων

Η Αποφρακτική Ανθούσας προσφέρει υπηρεσίες άντλησης ομβρίων και ακάθαρτων υδάτων από υπόγεια και γκαράζ σε επαγγελματικών αλλά και οικιακούς χώρους. Διαθέτουμε αντλίες τόσο δυνατές που πραγματικά θα στραγγίξουν τα νερά από τον χώρο που έχουν λιμνάσει κάνοντας το μετέπειτα καθάρισμα πολύ πιο εύκολο. Καλύπτουμε ολόκληρο τον νομό Αττικής με το έμπειρο μας συνεργείο μαζί με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό βρισκόμενοι στην διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο. Η Εταιρεία Αποφράξεων Ανθούσα λειτουργεί καθ’ όλη την διάρκεια του 24ώρου, 365 ημέρες τον χρόνο, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες.

 1. Άντληση Υδάτων από βουλωμένα φρεάτια Ανθούσα
 2. Άντληση Υδάτων ανελκυστήρες και ασανσέρ Ανθούσα
 3. Άντληση Υδάτων από χώρους στάθμευσης Ανθούσα

Περιοχές εξυπηρέτησης

  Αποφράξεις Ανθούσα Επικοινωνία: 210 603 20 20 Τ.Κ. 15349

  Σχετικά με την Ανθούσα

  Η Ανθούσα είναι δημοτική κοινότητα του Δήμου Παλλήνης στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, μαζί με το Γέρακα και την Παλλήνη. Απέχει περίπου 15 χιλιόμετρα από την αθηναϊκή πρωτεύουσα και μόλις 2 από την Παλλήνη. Ο πληθυσμός της κοινότητος κατά την απογραφή του 2001 ανερχόταν σε 3.024 κατοίκους. Αποτελεί και την τοπική διοικητική οντότητα με τη μεγαλύτερη πληθυσμιακή έκρηξη της δεκαετίας του ’80. Από τότε και τετραπλασιάζεται ο πληθυσμός, καθώς τότε αρχίζει ουσιαστικά ο εποικισμός της. Σε κάθε χμ2 κατοικούν 761 κάτοικοι.

  Top