ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

Κριτικές Πελατών

Κριτικές Πελατών

Κριτικές Πελατών

Μερικές κριτικές πελατών μας για την Αποφράξεις Γέρακας

Τι λένε οι πελάτες μας για εμάς

Κριτικές πελατών - Αποφράξεις Γέρακας
Κριτικές πελατών – Αποφράξεις Γέρακας

1) Τα μόνα λόγια που θα μπορούσα να πω για την Αποφράξεις Παλλήνη είναι η εμπειρία του τεχνικού που ήρθε στο σπίτι μου και το πόσο γρήγορα ήρθε αφού τηλεφώνησα.

Μαρσό Οικονόμου

 

2) Χωρίς καμία επιφύλαξη συστήνω την Αποφράξεις Ανθούσα. Το συνεργείο ήρθε πολύ γρήγορα, το πρόβλημα που είχα με την τουαλέτα λύθηκε και τα χρήματα που πλήρωσα ήταν σε φυσιολογικά επίπεδα για αυτή την εποχή.

Παπαντωνίου Κώστας

 

3) Αν και αργά το βράδυ το συνεργείο σας ήρθε άμεσα χωρίς καμία καθυστέρηση. Δεν ταλαιπωρηθήκαμε καθόλου και η τιμή που χρεωθήκαμε ήταν χαμηλή.

Σημίτης Ευάγγελος

 

4) Είστε επαγγελματίες και κάνετε πολύ καλή δουλειά. Ο τεχνικός που ήρθε ήταν πολύ ευγενικός. Σας ευχαριστούμε και να είστε σίγουροι ότι θα σας συστήσουμε παντού.

Θεόδωρου Κωνσταντίνα

 

5)  Ως διαχειρίστρια έχω επιλέξει να συνεργάζομαι με την εταιρεία σας. Οι υπάλληλοι στο τηλέφωνο είναι πολύ ευγενικοί και οι τεχνικοί που έρχονται έμπειροι και γνώστες της δουλειάς τους.

Ειρήνη Σταυριανού

 

6) Ανήμερα του Πάσχα βούλωσε η λεκάνη της τουαλέτας. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τον πανικό που έπαθα. Κάλεσα την Αποφράξεις Γέρακας και σε 20 λεπτά ήταν σπίτι μου.

Κώστας Παπαμιχαήλ

 

7) Κάλεσα στις αποφράξεις Γέρακας την Κυριακή και έφτασαν στην κατοικία μου μέσα σε μια ώρα. Η ανταπόκριση ήταν άμεση και εννοείται πως αν χρειαστώ κάτι θα ξανακαλέσω. Κριτική από έναν γείτονα στον Γέρακα.

Ελένη Σταθοπούλου

Εξαλείφουμε κάθε ανησυχία που έχουν οι πελάτες μας ωσότου ολοκληρωθεί η κάθε εργασία. Μπορούμε να χειριστούμε τα πάντα, από συντηρήσεις ρουτίνας έως και καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Η εταιρεία μας είναι η νούμερο ένα επιλογή σας για επαγγελματική εξυπηρέτηση. Επικεντρωνόμαστε στο να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που κρατά τους πελάτες μας ασφαλείς και ευτυχείς. Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε και άμεσα θα βρισκόμαστε στον χώρο σας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.